Bülent Timurlenk: "Galatasaray kamera kayıtlarından bulsun, bunlar şımarık ve züppe"

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun Gaziantep FK maçında oyundan çıkarken ıslıklanmasına tepkiler geliyor.

Bülent Timurlenk: "Galatasaray kamera kayıtlarından bulsun, bunlar şımarık ve züppe"

beIN SPORTS yorumcusu Bülent Timurkenk, Kerem Aktürkoğlu'nu ıslıklayanlar asert tepki gösterdi.

Timurlenk'in açıklamaları şu şekilde:

"KOMBİNELERİNİ YENİLEMEYİN"

"Galatasaray yönetimine önerim var. Sene sonunda Doğu ve Batı tribünlerindeki kombine sahiplerinin kombine yenileme hakkını kaldırın. Beyaz yakalıların züppeliklerini futbol kaldırmaz."

"BU ŞIMARIKLIK VE ZÜPPELİK"

"Siz Kerem Aktürkoğlu'nu yuhalıyorsanız, gittiğiniz restorantlarda garsona da bağırırsınız. Bu şımarıklık ve züppelik, satın alma gücüyle doğru orantılı. Bu ne züppeliktir ya! Siz bunu üstelik"takım kaptanına yapıyorsunuz."

"SİZ YUHALAYANLAR ZAHMET ETMEYİN"

"Bir Pazartesi günü, saat 20:00'de, hava 0 dereceyken sen o stadyuma gidiyorsan sen seyirci değilsin, taraftarsın ama siz yuhalayanlar zahmet etmeyin. Hepinizin evinizde dev ekran TV vardır, gol olmayınca onu kırın, stadyumda ne işiniz var? Zeki Demirkubuz filmini beğenmediğinde ne yapıyorsun, koltuk mu kırıyorsun?"

"KAMERA KAYITLARINDAN BULUN"

"Siz deli misiniz? Kerem Aktürkoğlu'nun istatistiklerinize baksanıza. Galatasaray yönetimi kombineleri sıfırlasın. Kamera kayıtlarından bulun, sıfırlayın o kombineleri... Bu yuhalayanların tanımı; lümpen, şımarık ve züppedir!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 03:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zihni Kutlar
Zihni Kutlar - 3 ay Önce

Bu nasıl bir yorum? İnsanların beğenmeme, itiraz veya protesto etme hakları yok mu? Ülke ne hale geldi! Senin gibi düşünmeyeni engelle, özgürlüğünü sınırla. Öyle mi? Çok medenisiniz Bülent Bey!