Bülent Timurlenk: "Sorun ortadaydı, bunun derdini çekemezler"

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları devam ediyor.

Bülent Timurlenk: "Sorun ortadaydı, bunun derdini çekemezler"

Sabah Gazetesi spor yazarı Bülent Timurlenk, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Timurlenk'in açıklaması şu şekilde:

"SORUN ORTADA"

"Ligi 13. sırada bitirmiş bir takım şampiyon olabilir mi?' sorusunun cevabı G.Saray olunca, futbol tarihi de buna 'Evet' diyor. 11 yıl önce 16 mağlubiyetli sezonun ardından doğru kadro yapılanmasıyla şampiyon oldular. Sorun ortadaydı."

"G.SARAY RAYINA GİRER"

"Orta sahaya Oliveira'nın ardından Torreira da gelirse G.Saray, rayına girer. Ligin en iyi yerli stoperini aldılar ancak Boey sorununu Dubois yokken çözmek zorundalar. G.Saray'ın şampiyonluk şansı Kerem ve Yunus'un sezon devamlılığına bağlı. Kerem, geçen sene G.Saray'ı tek başına sırtlarken Yunus'un üzerinden bu yükü Adana'da Vargas alıp paylaşıyordu."

"BUNUN DERDİNİ ÇEKMEZLER"

"Her transfer meselesinde yönetici-sportif direktör ayrılığı gibi dedikoduları da bıçak gibi kesecek kararlar alırlarsa sezon içinde bunun derdini çekmezler. G.Saray uzun yıllardır sezonların ilk yarılarını Avrupa nedeni ya da bahanesiyle çok puan kaybıyla oynadı. Bu sezon Dünya Kupası arasına kadar yarışta kim varsa gaza basması lazım. Bir daha 8 puan geriden şampiyonluk veren Başakşehir gibi bir rakip bulamazsınız."

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2022, 23:13
YORUM EKLE