Burak Elmas: "Üzülerek takip ettim, sahada olmasını isterdim"

Galatasaray'da Arda Turan'ın son maçta kadroya alınmamasının arkasında başkan Burak Elmas ve yönetimin olduğu iddia edildi. Başkan Elmas, aktif futbol kariyerini sonlandıracak olan Arda Turan'ın kadroda yer almaması hakkında Spor Arena'ya özel bir demeç verdi.

Burak Elmas: "Üzülerek takip ettim, sahada olmasını isterdim"

Galatasaray'da Arda Turan’ın, Adana Demirspor karşılaşmasında kadroya alınmaması ile alakalı bu kararın arkasında başkan Burak Elmas ile yönetimin olduğu öne sürüldü.

Aktif futbol kariyerine veda edecek olan Arda’nın Ali Sami Yen’de son maçına çıkmasına Torrent değil, yönetimin set çektiği iddia edildi.

BURAK ELMAS'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, bu iddialar ile alakalı Spor Arena'ya özel açıklamalarda bulundu.

Kadroya bugune dek en ufak dahlinin olmadığını belirten Burak Elmas, şunları söyledi:

-ÜZÜLEREK TAKİP ETTİM-

“Ben bugüne kadar hiçbir teknik direktörün işine karışmadım. Karışacak olsam teknik direktöre ne gerek var. O işi de ben yaparım. Arda ile alakalı spekülasyonları üzülerek takip ettim."

-SAHADA OLMASINI İSTERDİM-

"Kadro ile alakalı ne Torrent ne de Fatih Terim döneminde en ufak dahlim olmadı. Ama bir söz hakkım olsa idi Arda’nın, Galatasaray taraftarına sahada veda etmesi çok daha iyi olurdu. Bana kalsa bir Galatasaraylı olarak Arda’nın, oynamasını, Adana maçında sahada olmasını isterdim." dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022, 09:51
YORUM EKLE