Tümer Metin: "Galatasaray'dan 2-3 kişiye sordum, 'Sevmiyor' dediler"

Galatasaray, Süper Lig’in 37. haftasında Nef Stadyumu’na Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Tümer Metin, yorumlarda bulundu.

Tümer Metin: "Galatasaray'dan 2-3 kişiye sordum, 'Sevmiyor' dediler"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray-Adana Demirspor maçının ardından değerlendirmeler yaptı.

Tümer Metin, Yunus Akgün ve Halil Dervişoğlu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Metin’in açıklamaları şu şekilde:

-İKİSİ DE HAYAL ETTTİRİR-

“Yunus Akgün’ün çok beğendim. Böyle bir kadro mühendisliği içinde Yunus Akgün’ün olmaması… Bir kanatta Kerem, bir kanatta Yunus… İkisi de hayal ettirir. Yunus’un Kerem’den bir farkı var. Gelip topu alıp dönüşlerinde de etkili. Seneye muhtemelen takımın içinde kalacaklardan en az Kerem kadar etkili bir sezon geçireceği kanaatindeyim.”

-HALİL, BU YÜZDEN KADROYA DAHİL EDİLDİ-

“Galatasaray’da kaliteyle anlatabileceğin bir iş yok. Feghouli’nin iyi zamanındaki gibi o işi yapacak oyuncu yok. Halil bu yüzden kadroya dahil edildi. Forvet arkasında o ince işleri yapar mı? Halil de en az benim kadar güçsüz.”

-GALATASARAY’DAN 2-3 KİŞİYE SORDUM*-

“Galatasaray takımının içinden kiminle konuşsam takımın en tembelinin Halil olduğunu söylüyorlar. 2-3 kişiye sordum, ‘çalışmayı sevmiyor’ diyorlar. Bazı oyuncular kendisini sıkmaz. Yeteneğiyle işi kurtarmaya çalışır."

-VALERIEN ISMAEL, HALİL’İ İSTEMEZ-

“Valerien Ismael, Halil’i istemez. Çünkü istediği oyuncu tip değil. Sabah 6’da spora giden, kendine fiziki olarak bakan, yediğine içtiğine dikkat eden teknik adam Halil Dervişoğlu’nu ister mi?” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022, 20:35
YORUM EKLE