Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da yerinde durmuyor, görüşmeler yapıyor, Arsenal'deki..."

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi çalışmaları ve milli arada hazırlıklar devam ediyor.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da yerinde durmuyor, görüşmeler yapıyor, Arsenal'deki..."

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, Sportcell Youtube kanalındaGalatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu. 

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE, DAHA İSTEKLİ ÇALIŞIYOR"

"Ndombele ayak tekniğiyle, idmanda yaptığı bazı hareketlerle teknik heyetin beğenisini kazandı, evet daha istekli çalışıyor, kendisini kanıtlamak istiyor ama bunlar çok büyük bir veri olmuyor. Devre arasında ilk gönderilecek isimlerden biri olarak bakılıyor."

"FRANCIS CAGGIGAO YERİNDE DURMUYOR"

"Cenk Ergün'ün erkek futbol takımı içerisinde bir etkinliği yok. Tansfer görüşmesinde falan etkinliği yok. Kadın futbol takımında daha çok yetkilendirildi. Galatasaray'da sportif direktör olarak görev yapan isim, Francis Caggigao. Yerinde durmuyor, Avrupa'nın dört bir yanında görüşmeler yapıyor, İstanbul'da Galatasaray maçlarını da takip ediyor. İngiltere ve İspanya'da ağırlığı çok yüksek olan bir isim. Yapılacak satışlarda çok etkin rol oynayabilecek bir pozisyonda. Arsenal'deki ağırlığı çok fazla. Gerek alım gerekse de satımda çok farklı roller oynayabilir. Nelsson ve Sacha Boey'in satışları konusunda çok önemli bir figür."

"BOEY'İN SÖZLEŞMESİ EN AZ 3 YIL DAHA UZATILMALI"

"Sacha Boey görüşmeleri çok sağlıklı ilerlemedi. Sözleşmesi en az 3 yıl daha uzatılmalı ki Galatasaray'ın eli güçlü olsun." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023, 18:47
YORUM EKLE