Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın şu an dünya standartlarında bir oyuncusu oldu"

Galatasaray'ın transfer çalışmaları devam ederken iç transferde de hareketli günler yaşanıyor.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın şu an dünya standartlarında bir oyuncusu oldu"

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, Kontra Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

"İLKAY, GALATASARAY FORMASINI GİYMEYİ ÇOK İSTİYOR"

"İlkay Gündoğan ve ailesi Barcelona'ya adapte olamadı. Hayalindeki yaşam alanını orada bulamadı. Sezonu orada tamamlayabilir ancak oyuncu 'prime' dönemi bitmeden Galatasaray formasını giymeyi çok istiyor. İlkay, İstanbul'daki Bayern Münih maçı öncesi Galatasaraylı yetkililerle de görüşme gerçekleştirdi."

"LEIPZIG KABUL ETMEZE GALATASARAY'IN ANGELINO'YU..."

"Angelino'nun Okan Buruk'a 'Kötü oynadım, kusura bakma' demişliği de var ancak toparlayamadı. Galatasaray oyuncunun satın alma opsiyonunu kaldırmak için kulübüyle görüşecek. Galatasaray, Angelino'yu oynatalım ancak opsiyonu kaldıralım istiyor. Eğer Leipzig kabul etmezse, Galatasaray'ın Angelino'yu kızağa çekmesi muhtemel gözüküyor."

"KAAN AYHAN, DÜNYA STANDARTLARINDA 6 NUMARA OLDU"

"Okan hoca aslında diğer oyunculardan istediği performansı alamayınca Kaan Ayhan'da ısrar etti ve Kaan, şu an dünya standartlarında '6' numara oldu."

"GALATASARAY, RIDVAN YILMAZ İLE NET BİR ŞEKİLDE İLGİLENİYOR"

"Rıdvan Yılmaz'la ilgili resmi bir girişim yok ama Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilendiğini net bir şekilde söyleyebilirim."

"MONTELLA, OKAN BURUK'TAN ETKİLENDİ"

"Herkes 'Aradaki makas açıldı' derken Okan Buruk'un önde basarak 'Nasıl biz de zafere ulaşabiliriz'i gösterdiğini ve Montella'nın bundan etkilendiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 13:32
YORUM EKLE