Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın yeni transferi ligin en hazır ismi"

Galatasaray, transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı 21 yaşındaki Mathias Ross Jensen, Cimbom'a hazır geldi.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın yeni transferi ligin en hazır ismi"

Galatasaray'ın yeni transferi Mathias Ross Jensen, biri 5 gün önce olmak üzere bu sezon daha şimdiden 8 lig maçını geride bıraktı...

Galatasaray'da son dakika gerçekleştirilen 5 yeni transferin hemen maç kadrosuna alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Okan Buruk'un antrenörlük felsefesinde bir, iki idmanla hemen o hafta maçta oynatmak yok ama yeni transferlerden özellikle Mathias Ross Jensen çok hazır geldi.

Dört sezondur Aalborg'da düzenli forma giyen 21 yaşındaki futbolcu henüz 5 gün öncede 90 dakika lig maçı oynadı. 17 Temmuz'dan bu yana maça çıkan Danimarkalı savunmacı bu sezon 8 lig maçını geride bıraktı ve sarı-kırmızılı takıma çok hazır geldi. Ross şu an fiziksel olarak ligin en hazır isimlerinden biri.

Icardi ve Mata hemen alıştı

Galatasaray'da Icardi ve Mata gibi dünya yıldızları da hemen takıma alıştı. Yusuf Demir ve Rashica'nın da yüzleri gülüyor. Onlar da eski kulüplerinde bu sezon oynayarak Galatasaray'a hazır geldiler. Sarı-kırmızılı takım bu hafta Kasımpaşa deplasmanından da 3 puanla dönüp iyice morallenmek istiyor.

5 yeni transfer bu sezon

OYUNCU  MAÇ SAYISI
Mathias Ross 8 maç, 1 gol
Milot Rashica 5 maç, 1 asist
Yusuf Demir 5 maç, 1 gol
Mata -
Icardi -

Kaynak: Burhan Can Terzi / Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2022, 21:41
YORUM EKLE