Burhan Can Terzi: "Mauro Icardi ile ilgili görüştüm ve kulüpteki arkadaşlar..."

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin ruh hali sarı kırmızılı taraftarların 1 numaralı gündemi oldu.

Burhan Can Terzi: "Mauro Icardi ile ilgili görüştüm ve kulüpteki arkadaşlar..."

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin Sparta Prag maçında attığı gol sonrası görüntüs üve maç sonu sevincine katılmaması gündem olmuştu.

MAURO ICARDI GÜNDMEİ

Burhan Can Terzi, Haber Global yayınında Mauro Icardi gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde

"KULÜPTEKİ ARKADAŞLAR 'BİR SORUN YOK' DEDİ"

"Icardi, sevincini iki eliyle yapmayıp tek elle yaptı. Kulüpteki arkadaşlar 'Bir sorun yok' dedi. Icardi, kendi özeleştirisini yapabilen bir futbolcu. Ayrıca hiçbirimiz mi mutsuz gün geçirmedik? O an mutludur ama sevinç gösterisi yapmak istemeyebilir. Takımla ya da takım içinde biriyle bir problemi yok." 

"ELEŞTİRİ YAPANLARA GÖNDERME OLABİLİR"

"Hiç eleştirilmediği kadar eleştirildi. O hareketin eleştiri yapanlara gönderme olabileceğini de düşünüyorum. Icardi'nin varlığı sizi her zaman +1 önde tutuyor. Kesinlikle daha faydalı olabilir. İlerleyen turlarda Galatasaray'a çok daha faydalı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 12:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

GS, yönetim, teknik yönetim ve oyuncularıyla İcardi'ye sahip çıkmıyorlar.. Dün Rize-Fenev maçını seyrettim hakem haklı bir faul çalıyor veya taç veriyor Rize lehine bütün FB'li oyuncuların kolları havada.. İcadi'nin elmacık kemikleri kırılıyor, penaltıları verilmiyor diğer arkadaşlarından tıs yok.. Elbette çocuğun morali bozulur..