Ömer Üründül: "Dünyanın en iyi teknik direktörleri Galatasaray'da olsa hemen oyundan çıkarırdı"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ederek hem avantajı kaptı hem de büyük moral kazandı.

Ömer Üründül: "Dünyanın en iyi teknik direktörleri Galatasaray'da olsa hemen oyundan çıkarırdı"

TRT Spor yorumcusu Ömer Üründül, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Üründül'ün açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'UN HAMLELERİ OYUNU ÇEVİRDİ"

"Sparta Prag, Galatasaray'a karşı 1. dakikada golü bulabilirdi. Şok presle ilk yarıda oyunun hakimi oldu. 2. yarının başında 1-1 olduktan sonra Okan Buruk'un hamleleri oyunu çevirdi. Spart Prag, vasat bir takım olmasına rağmen belirli sistemleri, oyun anlayışları var."

"DÜNYANIN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLERİ HEMEN ICARDI'Yİ ÇIKARIRDI"

"Ben skora göre değil, oyuna göre konuşan bir yorumcuyum. Skor 2-1'e geldikten sonra Dünyanın en iyi hocaları kim? Guardiola, Ancelotti, Klopp... Galatasaray'ın başında olsalar ve Nelsson'un kırmızı kartından sonra hemen Mauro Icardi'yi çıkarıp Wilfried Zaha'yı oyuna alırdı. 10 kişisin ve rakip de güçlü fiziğiyle seni baskı altına alıp futbol oynuyor."

"ICARDI, LİG MAÇLARININ ÜSTÜNDEYDİ"

"Icardi, lig maçların üstündeydi ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra mücadele etmek zor olur. İlk golde Icardi'ye bakın ceza sahası yayında duvar olup rakibi üstüne çekiyor ve Kerem Demirbay golü buluyor."

"RÖVANŞTA KONTRA FUTBOLUNA DÖNEBİLİR"

"Galatasaray'ı rövanşta daha sert ve daha önde basan bir rakip bekliyor. O zaman Okan hoca takımın oyununu değiştirir ve kontra futboluna dönebilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 14:00
YORUM EKLE