Pablo Bueno: "Galatasaray'dan ayrılması halinde kariyerini Avrupa'da sürdürecek"

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Tete'ye ülkesinden teklifler gelmişti. 24 yaşındaki oyuncunun menajeri Pablo Bueno, oyuncusunun geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Pablo Bueno: "Galatasaray'dan ayrılması halinde kariyerini Avrupa'da sürdürecek"

Galatasaray'ın sezon başında en çok konuşulan transferlerinden biri de Tete oldu. 

Sarı kırmızılılar, Tete ile 4+1 yıllık sözleşme imzalarken oyuncuya 2.8 milyon Euro maaş ve toplam 3.1 milyon Euro imza ücreti ödeneceği duyurmuştu.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI, BREZİLYA'DAN TEKLİFLER GELDİ

Büyük umutlarla transfer edilen 24 yaşındaki yıldız, performansıyla beklentilerin altında kaldı. Ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı konuşulan Tete'nin ülkesi Brezilya'ya döneceği ve Gremio ile Palmerias'ın oyuncuyla ilgilendiği öne sürülmüştü.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Brezilya'da transfer dönemi devam ederken, Tete'nin menajeri Pablo Bueno, oyuncusunun ülkeye dönüş ihtimali üzerine konuştu.

Bueno'nun açıklamaları şu şekilde:

"BREZİLYA'YA DÖNEMEYECEK"

Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'ya açıklamalarda bulunan Bueno, Tete'nin Palmerias'a transfer olma olasılığı yok. Brezilya'ya dönmeyecek. Galatasaray'dan ayrılması halinde kariyerini Avrupa'da sürdürecek." ifadelerini kullandı.

Tete bu sezon Galatasaray formasıyla 32 maça çıkarken 3 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 02:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 3 ay Önce

Tete bu sezonun yanlış transferi ve hayal kırıklığıdır.Hangi düşüncelerle takıma alınmıştır?Yönetim ve teknik heyet bu transferde sınıfta kalmıştır.Ustelik geçen yıl aynı bölgede oynayan diğer oyuncu takıma adapte olduğu halde rakip takıma kaptirilmasi affedilmeyecek bir hatadır.

Ali göknar
Ali göknar - 3 ay Önce

Teyeye kötü futbolcu diyenin futbol düşüncesini sorgularim tete geleceğin yıldızları arasında daha 24 yaşında inanmayan shaktar Real Madrid maçı yazsın teteyi izlesin