"Erden Timur ile konuşup uyardım, 'Seni kanser ederler' dedim"

Galatasaray'ın son iki sezondaki yükselişindeki hiç kuşkusuz büyük pay sahiplerinden biri de Erden Timur oldu.

"Erden Timur ile konuşup uyardım, 'Seni kanser ederler' dedim"

Galatasaray için büyük emek harcaayan Erden Timur ile ilgili son dönemlerde algı operasyonları yapılmaya devam ediliyor.

Özellikle başkanlık seçimi yaklaşırken sarı kırmızılı idareciyi yıpratarak yıldırıma politikası izleniyor.

BTV Youtube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı, Erden Timur ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'U UYARDIM"

"Erden Timur ile en son konuştuğumda kendisini uyardım. Galatasaray iç siyasetine bulaşmamasını, sadece işine odaklanması gerektiğini söyledim. Aksi halde 'Seni kanser ederler' dedim. Ailesinde hasta bir birey var, çok bilgi vermek istemiyorum. Buna rağmen tüm vaktini Galatasaray'a harcıyor."

"ÖZHAN CANAYDIN VE MUSTAFA CENGİZ, ECELİNDEN ÖNCE GİTTİ"

"Galatasaray'da eski başkanlar Özhan Canaydın ve Mustafa Cengiz, ecelinden önce gittiler. Yıprata yıprata iki başkanı da hasta ettiler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 16:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

ROK neler saçmalıyorsun.. Ağzını hayıra aç.. Erden bizim herşeyimiz, o bir beceridir.. o bir zeka küpüdür.. o bir enternasyoneldir.. o bir aslan parçasıdır.. Bu dönemde herkessiz bir GS düşünürüm de Erden'siz bir GS akla aklıma gelmez.. O Mustafa Cengiz (Işığı bol olsun) gibi yiğittir ve Adnan Polat gibi de dürüst ve fedakardır, ona güveniyoruz GS'dan geçinen, hilebaz, komisyoncu, Store hırsızları ve talancılarını biliyordur elbette..

Abdullah Selçuk
Abdullah Selçuk - 2 ay Önce

Bu rasim Ozan Kütahyalı pek sevmem lakin burda Bir haklılık payi var bence Galatasaray in bazı isimleri çok s... Bence Özhan Canaydın la Mustafa başkanı da yıprattı lat