Serhat Akın: "Fenerbahçeli de olsan tebrik etmesini bileceksin, Galatasaray'da başka biri olsa..."

Galatasaray, Rams Park'ta Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ederek tur için önemli bir avantaj elde etti.

Serhat Akın: "Fenerbahçeli de olsan tebrik etmesini bileceksin, Galatasaray'da başka biri olsa..."

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇELİ DE OLSAN TEBRİK ETMESİNİ BİLECEKSİN"

"Bal veya şans, Galatasaray bir şekilde kazanıyor. Mertens'in attığı gol rakibe çarpıp girdi. Icardi 90 dakika sahada yoktu. Çıkarttı mı? Hayır, oyuncusunu sahada tuttu ve galibiyeti aldı. Fenerbahçeli veya başka bir takımlı da olsan tebrik etmesini bileceksin. Başka bir antrenör olsa Icardi'yi çıkarırdı."

"YÜZDE 50 MUSLERA, YÜZDE 50 OKAN BURUK"

"Bazı hocalar 11'e 11'ken bile savunma oynuyor. Bu galibiyette Yüzde 50 Muslera'nın payı, yüzde 50 Okan Buruk'un payı vardır. Galatasaray yiyebilirdi ama riski aldı ve kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde de bunu gördük."

"ICARDI'Yİ KABULLENMİŞLER, KİNSE BİR ŞEY DEMİYOR"

"Futbolcular, takım arkadaşları artık Icardi'yi kabullenmiş. Özel tatile gidiyor, sakatlığı oluyor dinleniyor. Diğerleri çalışıyor, kimse bir şey demiyor."

"BUNU BİR KENARA BIRAKARA KENDİSİNİ ÖVÜYORUM"

"Okan Hoca, Milli Takımdan benim ağabeyimdir, bunu kenara bırakarak kendisini övüyorum. Şenol Güneş, beni ilk kez Milli Takıma çağıran hocadır, en fazla eleştirenlerden birisi benim. Yarın hatalı bir durumda bulunursa Okan Buruk'u da eleştiririm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 15:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Barış
Barış - 3 ay Önce

Icardi 90 dakika sahada yok muydu? El insaf be adam resmen oyun kurucu gibi oynadı sağa sola top dağıttı üstüne gitti defansa yardımcı oldu. Eleştirmek için boş laflar edip fanatikliğinizi belli etmeyin. Belki en iyi Icardi'yi sahada göremiyoruz ama bu kadar ağır eleştiri de fazla...