Erinç Bilican: "Galatasaray'dan 2.2 milyon Euro civarında yıllık ücret istiyor, Galatasaray 1.5 milyon Euro teklif etti"

Galatasaray'da Fernando Muslera, Sparta Prag maçına damga vuran isimlerden biri oldu.

Erinç Bilican: "Galatasaray'dan 2.2 milyon Euro civarında yıllık ücret istiyor, Galatasaray 1.5 milyon Euro teklif etti"

Markaj Youtube kanalında Erinç Bilican, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bilican'ın açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA, 2.2 MİLYON EURO CİVARONDA YILLIK ÜCRET İSTİYOR"

"Muslera'nın sanırım şu an 2 milyon 750 bin Euro'ya yaklaşan bir maliyeti var. Aslında yönetim de Muslera da uzatmak istiyor ama arada fark var. Yönetim, yaklaşık 1.5 milyon Euro'ya sözleşme uzatmak istiyor, sanırım Muslera'nın ilk etapta istediği yıllık ücret 2.2 milyon Euro civarında. Bu yüzden şu an olumlu olumsuz gelişme yok."

"BAŞKA BİR KALECİ ARAMAYA GEREK YOK"

"Bence kesinlikle başka bir kaleci aramaya gerek yok. Gomis'in boşluğunu 5 sene sonra Gomis'le doldurmak gibi bir hata yapmıştık. Muslera'da da bence benzer hata yapmamak kıymetli."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA ÇOK KIZDIM"

"Kerem Aktürkoğlu'na çok kızdım. Gerçekten eleştirilere kafayı taktığı o kadar belli ki. Bu maçta iki pozisyonda en doğru tercih vurmaktı. Normal bir Kerem de vururdu. Bir şey demesinler diye vurmadı. Kalabalığa top çıkardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 19:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 3 ay Önce

GS yönetimi Musleradan sonra alternatifi olacak kaleci arayışına zaman geçirmeden derhal neticelendirmeli ve son noktayı koymalıdır.Bu sezon başı yapılan transfer planlama hatası gibi kaleci transfer hatasına asla dusulmemelidir.GS tarihine altın harflerle yazılan Muslera kusturulmemeli ve gelecek kalecinin kaleci antrenörü ve oyuncu olarak 2 yıl daha hizmete devam etmelidir.