Erden Timur: "Galatasaray'da oynamanı istiyoruz, para konusunu dert etme, İstediğin rakamı sana vereceğiz"

Galatasaray’da yönetim, Fernando Mıslera'ya yeni sözleşme önerdi, Uruguaylı file bekçisi ise sezon sonunda karar vereceğini söyledi.

Erden Timur: "Galatasaray'da oynamanı istiyoruz, para konusunu dert etme, İstediğin rakamı sana vereceğiz"

Sparta Prag maçındaki harika performansı ve son dakikalardaki olağanüstü kurtarışıyla dikkat çeken Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera'nın sezon sonu bitecek sözleşmesi yeniden gündeme geldi.

ERDEN TİMUR: "DEVAM ETMENİ İSTİYORUZ"

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, 13 yıldır başarıyla sarı kırmızılı formayı giyen Uruguaylı eldiven ile görüşerek, "Devam etmeni istiyoruz. Galatasaray’da çok önemli işler başardın. Herkes seni çok seviyor ve performansın da gayet iyi. Birkaç sene daha neden oynamayasın?" dediği öğrenildi.

"PARA KONUSUNU DERT ETME"

Timur’un buna ek olarak, "Para konusunu da dert etme. İstediğin rakamı sana vereceğiz" ifadelerini kullandığı da belirtildi. 

MUSLERA, SEZON SONUNDA YANIT VERECEK

Daha önce, profesyonel kariyerini ülkesinde futbola başladığı kulüp olan Montevideo Wanderers takımında sonlandırma kararı alan 37 yaşındaki eldivenin Galatasaray’ın teklifine sezon sonuna yakın yanıt vereceği merak konusu oldu.

Türkiye’de ve Galatasaray’da son derece mutlu olduğu belirtilen tecrübeli kalecinin, ailesiyle birlikte karar vereceği ifade edildi.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 17:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taha güder
Taha güder - 2 ay Önce

Şampiyon galatasaray

Gs'li
Gs'li - 2 ay Önce

Dolduruşa gelmeyin gaz vermeyin Muslera yabancıların içinde ahlak olarak bir numara olabilir ama çok iyi bir kaleci değil iyi bir insan iyi bir kaleci fakat iyi bir kaleci bulmak gerekli geçmiş hizmetinin teşekkür edip kaleci antrenörü veya yardımcı antrenör olabilir