Çağdaş Atan: "Bizim canımızı yaktı, Galatasaray'da durdurmak çok zor"

Kayserispor'dan ayrılarak Başakşehir'in başına geçen Çağdaş Atan, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan: "Bizim canımızı yaktı, Galatasaray'da durdurmak çok zor"

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardiü, performansıyla konuşulmaya devam ediliyor.

Sarı kırmızılı oyuncu için bu kez rakip teknik adamdan övgüler geldi.

MAURO ICARDI GÜNDEMİ

Başakşehir'in yeni teknik direktörü Çağdaş Atan, Sports Digitale Youtube kanalında Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Atan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN OYUN IQ'SU ÇOK YÜKSEK"

"Icardi'yi özel yapan en önemli özellik oyun IQ'sunun yüksek olmasıdır. Nerede ne yapabileceğini biliyor. Üstelik zamanlaması da çok iyi. 9 numara tabirini her anlamda karşılıyor. Komple bir golcü."

"GEÇEN SENE CANIMIZI YAKTI"

"Geçen sene ligin ikinci yarısındaki 6-0'lık maçta canımızı yaktı. Icardi gibi futbolcuları durdurmakta çok zorlanıyorsunuz." dedi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2023, 13:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 8 ay Önce

6-0'ın acısıyla mı Berkay'ı GS'ye verdirmedin.Bu küçük oyunlara girme...bjk isteseydi herhalde izin verirdin....GS çok Berkaylar bulur...ama sen çocuğun geleceğiyle de oynadın....ayrıca Kayseriden de alavere dalavereyle ayrılmıştır...böyle ayrılığı kendine yakıştırdın mı....Ali başkan ve Kayseri camiası sana çok kızgın....resmen adamları satmışsın....demekki sana yakışan da bu Çağdaş....adın gibi ol Çagdışı olma....

Kanunî
Kanunî - 8 ay Önce

Ya her şey has guzel de onfmli olan icardi gibi futboculsri Ukemizin yetiştirmesi. Futbol piyasadinds çok büyük paralar dönüyor. Ne Turkiyenin Ekonomik yapısına uygun bir durum. Ne de bir başarı sağlığaydbiliyoruz. Ya Allah aşkına Fatih Terim dururken bir Almani Milli takımın başına getiriyorsun. Yani Fatih hocadan daha başarılı mi. Eee zorunuz ne ala vera dala vera. Ulkenin parası birilerinin cebine langirt oluyor. Benim Milli takımımı başka bir ulkeden gelip basari da kazansa ben bunu kabul edemem .Önemli olan bunu benim basarabilmem. O zaman Turkiyenin Ekonomidi berbat gidiyor. Disardan bir Ekonomist gedirrlim düzeltsin. Niye bu kadar azap çekiyoruz. Bu ayni şey. Kimse bana yalandan Milliyetcilik.ve Din iman taslamasın.. Cukka cebe girdimi ne Milliyetçilik ne.Din iman kalıyor ALLAH için söyleyenin .Yalan mi söylüyorum. Her kes kendi çıkarına birnyol tutmuş gidiyor. Eğer Memleketi Milleti düşünen biri varsa ben adam degilim
Bir kaç doğru dürüst adam varsa da onlarında korkudan gıkı çıkmıyor

Osman
Osman - 8 ay Önce

Çağdaş efendi Kayserispor u etik olmayan bir şekilde sattın Delikanlı gibi Deseydin Kayseri de mutlu degilim Başakşehir istiyor müsade ederseniz gideyim desen Sana dur demezlerdi hiç olmadı Güven kaybettin

Adanalı
Adanalı - 8 ay Önce

Büyüksün Cimbom uçak kalkmıcak dersek kalkmaz