Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray oyuncuya baskı yaptı, uçak 3 saat geç kalktı"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergio Ramos ve Milot Rashica transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray oyuncuya baskı yaptı, uçak 3 saat geç kalktı"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor yayınında Galatasaray'ın da transfer görüşmeleri yaptığı Sergio Ramos ve Milot Rashica hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

"RAMOS'UN MALİYETİ İKİ YILLIK 50 MİLYON EURO"

"Transfer dönemi biraz ekstrası oluyor ama genelde yoğun oluyor. Cumartesi, pazar, hafta sonu yok, tatil diye bir şey yok. Kulüp yönetmek, yönetici olmak farklı bir konsept. Ramos herkesin takımında görmek istediği biri. Ramos bize geldi de almadık mı? Rakamları okudunuz. Bu rakam 14-15 milyon euro. Vergileriyle 25 milyon euro. 2 yılda 50 milyon euro. Ramos iyi oynarsa, buradan gönderemezsiniz. Dolayısıyla 50 milyon euro. Asbaşkanıma da söyledim. O süreç içerisinde kimse sponsor gelmedi. Serhan kardeşim de kovaladı ama olmadı. Konunun 6 milyon euro gibi gösterilmesi doğru değil. Artı ben bunun 8 milyon euro ve menajerlik ücretini karşılayacağını kabul ettim ama olmadı. Her kulüp birilerini kovalar olur, olmaz. Beşiktaş'ın geleceğini de düşünmek zorundayım. Bu transfer konusunda Serhan'ın hiçbir hatası yok. Benim vereceğim nihai kararlar vardır. Ben bu nihai kararı, Beşiktaş'ın geleceğini düşünerek verdim." dedi. 

"HIZLI TRANSFER YAPMAYI TERCİK ETMEDİK"

"Türk futbolu adına bu transferleri doğru buluyor musunuz, doğru bulmuyorum. Bunun sonu yok. Bunları hala yapmaya devam ediyorsak, bu doğru değil. Süper Lig'de maksimum 23-25 milyon euro bütçeli bir takım yaparsanız gelir ve giderinizi dengelersiniz. Vergi ödemeyip, banklara borçlanarak, kurlar artarken kulübü sıkıntı sokarak... Sonra da vergi dairesine gideceksiniz, benim borcumu erteleyin diyeceksiniz. Bizim belirli limitlere inmemiz lazım. Suudi Arabistan bu sene ikiye katladı fiyatları. Transferler geç oluyor, karşınıza şu geliyor, 'Ben biraz daha beklemek istiyorum. Suudi Arabistan'dan teklif bekliyorum.' Transfer kolay bir şey değil. Transferde oyuncunun gönlü olacak. Takımı bırakacak. Ailesi onaylayacak. Tüm bunları bir araya getirdiğinizde zaman alıyor. Artan fiyatlardan dolayı birçok iyi oyuncu beklemeyi tercih etti. Biz de çabuk alalım diye çok hızlı transfer yapmayı tercih etmedik. Hocanın istemediği bir oyuncunun şu anda takımda olduğunu düşünmüyorum." açıklamasında bulundu. 

"GALATASARAY, RASHICA'YA BASKI YAPTI

"Rashica'ya son anda arama oldu. Oyuncuya ve menajerine baskı yapıldı. Bitmiş transferdi. Maalesef uçak 3 saat geç kalktı." dedi. 

"YÜZDE 99 ŞAMPİYONUZ"

Beşiktaş Başkanı ligdeki yarış hakkında; "Bütün oyuncularımı iyi ki aldım diyorum ve demeye de devam edeceğim. Bu işler parayla pulla olmuyor. Olsaydı, transfer döneminin şampiyonları lig bitmeden tescil edilirdi. En iyi takım şu anda Beşiktaş. Her türlü değerlere bakın en iyisi bizde. Bu işler parayla olmuyor. Şenol Hoca bunun üstüne koyarak devam edecek. %99 şampiyon biziz." dedi. 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2023, 05:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 8 ay Önce

GS istemediği için sen aldın. Senin karşında Burak Elmas yok Erden Timur var. Sen ancak Erden Timur un istemediğini alırsın!! Şampiyon olacakmış!! Hatay gibi 7 gol yiyecek takım bulur isen olursun!!!

Objektif
Objektif - 8 ay Önce

Bunun kadar sinsi bir kulüp yöneticisi daha yok. Ali Koç en azından ne yapacağını, niyetini ortaya koyabilme cesaretine sahip. Bunda o cesaret de yok.

Gs
Gs - 8 ay Önce

Hayırlı işler başkan. Mayısta görüşürüz

İsmail gülkuzu
İsmail gülkuzu - 8 ay Önce

Hayal görmek iyidir.ahmet nur çebinin de yaptığı şu anda bu

Aabb
Aabb - 8 ay Önce

Kaç aydır bu sebeptenmi bekledi

Osmanlı
Osmanlı - 8 ay Önce

Meyve veren ağaç taşlanır felsefesi yürütüyor Allahım ya bu dünyada ne kadar yüzsüz insanlar var utanma duygusu kalmamış

Adanalı
Adanalı - 8 ay Önce

Baṣkan hızlı Transfer etmedik diyor edemedik diyemiyor sonrada GS suçluyor bırakın bu iṣleri artık geliriniz yok GS ile sidik yarıṣtımaya kalkıyorsunuz.