Nevzat Dindar: "Galatasaray nabız yokladı ama kulübü 3 milyon Euro istiyor"

Galatasaray'da milli arada hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray nabız yokladı ama kulübü 3 milyon Euro istiyor"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Mauro Icardi yarın takımla antrenmanlara başlıyor. Icardi, Gaziantep FK maçında ciddi bir darbe aldı. O tekme kameraların dışında gördüğümüz bir sertlikte olmuş."

"Ziyech yarın ya da Çarşamba günü takımla antrenmanlara başlayacak."

"Wilfrired Zaha'da biraz daha kontrollü gidiliyor. Zaha sezonun flaş transferlerinden biri. Riske etmemek lazım. Zaha, Perşembe veya Cuma günü takımla antrenmanlara başlayabilir."

"Keren Aktürkoğlu milli takımdan döndü, ciddi bir durumu yok. Abdülkerim'in milli takımda oynamaması yanlıştı. Genel olarak Galatasaray milli arayı fena geçirmedi. Hazırlık maçı öngörülmedi. Samsunspor maçıyla başlanacak."

"Cumartesi günü Galatasaray, Kemerburgaz'da Divan Kurulu toplantısını yapacak. Florya, Kemerburgaz'a taşınacak. Komple bir merkez haline gelmesi önümüzdeki seneyi bulacak. Florya, Galatasaray'a anormal bir para getirecek proje."

"Galatasaray bu sezon transferlere 29.2 milyon euro harcadı. Süper Lig tarihinin en değerli kadrosu kuruldu ama ben sahada o değerin karşılığını görmek istiyorum. Galatasaray bunu başarabilirse o zaman hakkını teslim etmiş oluruz."

"Galatasaray son gün Ndombele ve Sanchez'i kadrosuna kattı. Son dakikaya böyle iki değerli oyuncuyu yetiştirmek çok önemliydi. Erden Timur bu transfer çalışmalarında çok yoruldu ve hastalandı. Galatasaray, Erden Timur önderliğinde iyi bir transfer dönemi geçirdi."

"Galatasaray eğer Icardi'de bir problem yaşasaydı Duvan Zapata'yı transfer edecekti. Amrabat, Galatasaray'ın teklifini kabul etmişti. Manchester United işi zayıf bir ihtimal olarak görülüyordu. Amrabat, United'ta mutsuz olursa G.Saray iyi bir alternatif olacaktır."

"Galatasaray'ın Dubois ile henüz yolları ayrılmadı. Dubois biraz uğraştırıyor. Bu problem çözülmeye çalışılıyor ama bu iş kolay değil. Dubois ile yollar ayrılırsa yerine bir takviye gerekiyor. Dubois dışında hiçbir yabancı oyuncuyla yollar ayrılamaz."

"Galatasaray, Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı için nabız yokladı. Antalyaspor, Bünyamin için 3 milyon Euro istiyor. Okay Yokuşlu konuşuluyor ama elinizde Kaan Ayhan varken Kaan'ı kullanırım. Galatasaray, Okay'ı alırsa Berkan'ın yerine düşünülebilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2023, 13:52
YORUM EKLE