Carlo Richetti: "Genç yaşta maalesef sattık, birileri Galatasaray'dan geri getirmeli"

Galatasaray'ın genç yıldızı Nicolo Zaniolo, dev kulüpleri peşinden koşturuyor.

Carlo Richetti: "Genç yaşta maalesef sattık, birileri Galatasaray'dan geri getirmeli"

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Roma'dan 15 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı 23 yaşındaki İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, Juventus'un markajı altında.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ, JUVENTUS ARAŞTIRMAYA BAŞLADI

Fenerbahçe derbisinde 2 şık gol atan Zaniolo, yeniden İtalya Milli Takımı'na seçildi. Tekrar vitrine çıkan 23'lük yıldız için Juventus cephesi, oyuncunun geçmişini araştırmaya başladı.

ESKİ ANTRENÖRÜ KONUŞTU

Juventusnews24. com, 2016-17'de Entella takımında Zaniolo'nun antrenörlüğünü yapan Carlo Richetti ile röportaj gerçekleştirdi. Richetti, eski öğrencisini her yönüyle anlattı.

"GENÇ YAŞTA ONU MAALESEF SATTIK"

Carlo Richetti, Zaniolo'nun İtalya'da 'Kötü çocuk' olarak anılmasına, "Diğer oyunculardan üstün özelliklere sahip olduğu o zamandan zaten açıktı. Risk almaktan korkmuyordu. Genç yaşta onu maalesef Inter'e sattık. Demek ki bizim gibi herkes onu görmüş. Ciddi sakatlıklar atlatıp bu seviyelere dönmek kolay değil. 'Kötü çocuk' etiketini hak edecek ne yaptı bilmiyorum. Örnek bir sporcuydu ve hiçbir zaman bize sorun çıkarmadı" diye cevap verdi.

"BİRİLERİ ONU GERİ GETİRMELİ"

Nicolo Zaniolo'nun Serie A'da oynaması gerektiğini söyleyen Richetti, "Fiziksel olarak beklentileri karşılamadığı için Roma'dan ayrıldı. Birileri onu Serie A'ya geri getirmeli. İtalya dışında olmaması lazım."

"JUVENTUS'TA CHIESA İLE BİRLİKTE OYNAYABİLİR"

"Juventus, onun için gerekli özelliklere sahip bir kulüp. 3-5-2'de yardımcı forvet oynar ve sahada her fedakarlığı da yapar. Milli Takım'da onu iyi gördüm. Chiesa ile birlikte oynayabilir. İkisi benzer gibi gözükse de farklı özelliklere sahip oyuncular. Birbirlerini tamamlayabilirler." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2023, 23:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eren Nergüz
Eren Nergüz - 11 ay Önce

Bu antrenör kendini bir halt zannediyor galiba sanki kariyeri bitmiş gibi yada Galatasaray da kalsa bitecekmis gibi konuşuyor buraya ayak bastığında psikolojimen dahi iyi değildi burda iyilestigini ve mutlu olduğunu kaç kez çevresi ve kendisi vurguladı, Serie A nın en büyük klubunde olsan da, paran olsa da, hangi takım hakkında konuştuğunu iyi bileceksin, unutulmamalı ki Juventus ile 4 defa karşı karşıya geldik 2003 ten bu yana 2 galibiyetimiz 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetimiz oldu, haddinizi bileceksiniz, hakkında konustugunuz takımının ismi GALATASARAY!

taraftarcık
taraftarcık @Eren Nergüz - 11 ay Önce

imza

İdris
İdris - 11 ay Önce

Sahip ciksaydiniz ozaman GS bu tip futbolcuları her zaman kendine getirir