Ali Naci Küçük: "Icardi, onu Galatasaray'a getirecek, İstanbul'u ve taraftarları anlattı"

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, eski takım arkadaşı ve vatandaşı Paredes'i ikna etmek için en az yönetim kadar efor sarf ediyor.

Ali Naci Küçük: "Icardi, onu Galatasaray'a getirecek, İstanbul'u ve taraftarları anlattı"

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir kadro kurmak isteyen Galatasaray geçen sezonun başında Mauro Icardi’yi kiralık olarak kadrosuna kattığı Paris Saint Germain’den (PSG) bir başka Arjantinli yıldız Leandro Parades’i transfer edebilmek için yoğun bir çaba içinde.

ICARDI DE GÖRÜŞMELERE DAHİL OLDU

Yeni sezonda Sergio Oliveira ile Dries Mertens’i kulübeye çekip daha dinamik ve atletik bir orta saha hattı kurmak isteyen sarı kırmızılılar, Icardi’yi de Paredes transferi için yapılan çalışmalara dahil etti!

ICARDI, İSTANBUL'U VE TARAFTARLARI ANLATTI

Geçen sezonu Juventus’ta kiralık olarak geçiren ve PSG ile sezon sonunda kontratı bitecek olan Paredes’e, Galatasaray, İstanbul ve sarı kırmızılı taraftarları anlatan isim Icardi oldu.

Galatasaray yönetimi, Arjantin Milli Takımı’ndan çok yakın arkadaş olan iki ismi sarı kırmızılı forma altında bir araya getirmeyi hedefliyor. 

Leandro Paredes’i ikna etmek için görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi diğer taraftan da takımda kalmasını istediği Mauro Icardi için bastırıyor.

BONSERVİSİ İÇİN TOPLAM 69 MİLYON EURO ÖDENDİ

Leandro Paredes 2015-16 sezonu öncesi Boca Juniors’tan Roma’ya 6 milyon Euro bonservisle Transfer oldu. 2 sezon sonra başkent ekibinden 23 milyon Euro’ya Zenit’in yolunu tuttu.

Ocak 2019’da ise Rusya’dan 40 milyon Euro’ya PSG’ye geldi. Paredes için toplamda 69 milyon Euro’nun üstünde bonservis ödendi.

Kaynak: Ali Naci Küçük / Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2023, 21:37
YORUM EKLE