Serhat Akın'dan Fenerbahçeliler için acı itiraf! "Galatasaray eğlenceden gelir, yine yener"

Galatasaray, Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışında mutlu sona çok yaklaştı.

Serhat Akın'dan Fenerbahçeliler için acı itiraf! "Galatasaray eğlenceden gelir, yine yener"

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili dikakt çeken yorumlar yaptı.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, MAĞARADAN BİR ÇIKIYOR, PARÇALIYOR"

"Ayı kış uykusuna yatıyor. Fenerbahçe bir başlıyor, 10'da 10, 20'de 20... Galatasaray, o arada uyuyor ama puan kaybetmiyor, uykuda. Sonra mağaradan bir çıkıyor, parçalıyor. Alanya'yı avlıyor, Adana'yı avlıyor, onu avlıyor, şampiyon oluyor."

"SÖYLÜYORUZ, 'SEN ÇENENİ KAPAT' DİYORLAR"

"Fenerbahçe, ondan sonra kendi içinde hep aynı senaryo ama sezon başında söylüyoruz. 'Bak bunlar uyuyor, bunları uyandırmayın. Biz buradan yürüyelim ama buradan açıkları veriyoruz.' diyoruz ama yok. '10'da 10, 20'de 20 yaptık, sen çeneni kapat. Biz bu sene şampiyonuz' diyorlar. Hani nerede?"

"OKAN BURUK KIRMADIK REKOR BIRAKMADI AZĞIDAN BİR KERE ÇIKMADI"

"Bana biri sadece bunu anlatsın, ben bir şey söylemeyeceğim. Manchester City'yi 10'da 10, 20'de 20 başladığında durdurabilir misin? Durduramazsın. Tekeri patlamış kamyon gibi o aşağı gelir ama şimdi bizim tekerimiz patlıyor. Patlıyacağını anlatıyoruz, 'Bak bu gidiyor ama tekerde bir sıkıntı var, patlarsa devrilebiliriz' diyoruz. Galatasaray orada uyuyor ve hiçbir şeyin içinde yok. Okan Buruk, kırmadık rekor bırakmadı ama adamın ağzından bir kere çıkmadı."

"GALATASARAY EĞLENCEDEN GELİR, YİNE BİZİ YENER, GİDER"

"Derbi geçen seneki gibi olur abi. Eğlenceden gelirler, yine bizi yenerler, giderler. İçeride de 3 attılar, kaleye şut çekemedik. Bu sene de öyle benzer bir şey olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 17:56
YORUM EKLE