Ümit Karan: "Galatasaray'da iki sene önceki haliyle aynı masaya oturmaz, bu çocuğa ne oldu?"

Galatasaray, Süper Lig'de Adana Demirspor'u deplasmanda 3 golle geçti.

Ümit Karan: "Galatasaray'da iki sene önceki haliyle aynı masaya oturmaz, bu çocuğa ne oldu?"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"YÜZDE 99.9 ŞAMPİYON"

"Galatasaray, %99.9 şampiyon oldu. Galatasaray'ın tek rakibi direkler! Rakip bulamadık."

"OKAN BURUK, BÜYÜK BİR TARİH YAZDI"

"Okan Buruk'u özellikle Şampiyonlar Ligi'nde zaman zaman eleştirdik ama övgüyü fazlasıyla hak eden bir teknik adam. Okan Hoca, büyük bir tarih yazdı."

"MUSLERA İNANILMAZ"

"10 tane golcü alacağıma bir tane Muslera alırım. Bu maçta neler yaptı ya! İnanılmaz. Zor toplar çıkardı, basit kurtarışlar yapmıyor, maça direkt damgasını vurdu, tartışmasız."

"UZUN YILLAR KIRILMAYACAK REKORLAR"

"Galatasaray, bu sezon rekorlar üzerine tarih yazdı. Böyle bir şampiyonluk geliyor. Belki de uzun yıllar kırılmayacak rekorlara imza atan Galatasaray'dan bahsediyoruz. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Tarihi her zaman Galatasaray yazar, bunu hiçbir zaman unutmayalım." 

"BARIŞ ALPER YILMAZ'I ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN"

"Ziyech kilit çözer, çilingir. Barış Alper Yılmaz, çok arzuladığı ve risk aldığı için çok top kaybı yapıyor. İstek, arzu, güç... Allah nazarlardan saklasın. Topla her buluştuğunda bu çocuğa ne olduğunu konuşuyoruz. Bu Barış Alper Yılmaz, iki sene önceki Barış'la aynı masaya oturmaz. Öyle bir gelişimi var. Böyle bir oyuncuyu izlemek bize keyif verir. Milli takımda Barış, Abdülkerim Bardakcı ve Ferdi Kadıoğlu gibi oyuncuları ilk 11'e yazarım, ondan sonra diğer isimleri düşünürüm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 15:16
YORUM EKLE