Batuhan Karadeniz: "40 milyon Galatasaray'lının 39 milyonu istemiyor ama kimse ağzını açmıyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti ve ligde üst üste 15 maçlık galibiyet serisiyle tarihe geçti.

Batuhan Karadeniz: "40 milyon Galatasaray'lının 39 milyonu istemiyor ama kimse ağzını açmıyor"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'NİN ÇOK KORKMASI LAZIM"

"Galatasaray, sezon başından beri kritik maçların hepsini iyi oynuyor. Galatasaray, derbiye şampiyon olarak da çıkabilir. Bundan Fenerbahçe camiasının çok korkması lazım."

"BU GÖZLERİM MUSLERA GİBİSİNİ UZUN SÜRE GÖRMEYECEK"

"Muslera demek şampiyonluk demektir! Muslera geldiğinden beri bu performansa alıştırdı. Herhalde bu gözlerim Muslera gibi uzun süre bir kaleci görmeyecek. Şampiyonluk kupasının yarısını bölüp Muslera'ya vesinler."

"BİR ŞAMPİYONLUK BÖYLE GARANTİLENİR"

"Aurier diye bir oyuncu aldın, ortada yok. Ndombele'yi aldın, kullanamıyorsun. Ligi o kadar iyi çözmüş bir Okan Buruk var ki, tahmin bile edemiyorsun neler yapacağını. 40 milyonluk camianın 39 milyonu Tete'nin oyuna girmesini istemiyor ama girince 39 milyonu da ağzını açmıyor. Bir şampiyonluk böyle garantilenir işte."

"MERTENS, SAKIN FUTBOLU BIRAKMA"

"Mertens bizimle dalga mı geçiyor? Kendine gel ya! 37 yaşında bir oyuncu bu kadar nasıl koşabilir? Allah nazardan saklasın. İstatistikte en çok topu kapan oyuncu sensin. Mertens sakın futbolu bırakma, bizi kendinden mahrum etme! Bu adama kim 37 diyebilir?"

"LİGİ BAŞTAN OYNATIN, YİNE GALATASARAY ŞAMPİYON OLUR"

"Galatasaray'ın oynadığı futbolu Fenerbahçe 20 hafta önce oynuyordu. Galatasaray hangi maçını son dakika penaltısıyla almış? Adam çıkıyor futbol oynuyor. TFF, yabancı hakemlerle, şu anki kadrolar ve teknik adamlarla ligi baştan oynatsın. Yine Galatasaray şampiyon olur."

"SEN NASIL BİR ŞAMPİYONLUK BEKLİYORDUN"

"Muslera rekor kırdı. Icardi rekor kırdı. Okan Buruk rekor kırdı. Tebrik ediyoruz. Bu kadar kırılan rekorun üstüne sen nasıl bir şampiyonluk bekliyordun?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 21:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali çelik
Ali çelik - 1 hafta Önce

Bütün fener camiası Galatasaray'la meşgul...okuyun yorumları..hayret....