Rıdvan Dilmen duyurdu! "Galatasaray, bu hafta imza attıracak"

Galatasaray, Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa doğru ilerlerken Adana Demirspor engelini 3-0'lık skorla geçti.

Rıdvan Dilmen duyurdu! "Galatasaray, bu hafta imza attıracak"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BEN MUSLERA GİBİSİNİ GÖRMEDİM"

"Fenerbahçe'de Alex'in, Lefter'in ve şimdi de Eda Erdem'in heykeli dikiliyor. Allah rahmet eylesin ben Metin Oktay ile tanıştım ama Fernando Muslera 2011'de gelmiş, ben böyle bir şey görmedim. Bu şampiyonlukların yüzde 60'ını Muslera'ya yazsak bir şey diyebilir misin?"

"MERTENS İLE MUHTEMELEN BU HAFTA 1 SENELİK DAHA SÖZLEŞME YAPARLAR"

"Geçenlerde Galatasaray'da 5 kişi sözleşme imzaladı. Orada bir kişi eksikti. Erden Timur Bey, Okan hoca bak, 'Ben eksiktim' diyor. Kim diyor? Dries Mertens diyor. Muhtemelen bu hafta Mertens ile 1 sene daha sözleşme uzatacaklarını düşünüyorum."

"SAYGISIZLIK KABUL EDİLMESİN AMA..."

"Galatasaray tek santrfor ile sezonu bitiyor. Saygısızlık kabul edilmesin ama Carlos Vinicius Galatasaray takımında oynayacak bir isim değil. Halil Dervişoğlu Hatay'a gitti. Belki forvetten dönme Barış Alper Yılmaz zaman zaman oynayabilir."

"HAFTADA 1-2 ANTRENMAN YAPAN SANTRFORLA ŞAMPİYON OLMAYA ÇOK YAKINLAR"

"Haftada 1-2 antrenman yapan bir santrforla şampiyon olmaya çok yakınsın. Rakibi Fenerbahçe'nin ilk 11'inde 15 kere oynamayan Batshuayi diye bir santfor var. Okan Buruk'un B planı yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 20:19
YORUM EKLE