Okan Buruk, maç sonu açıkladı! "Sakatlanmaması için erken çıkarıyorum"

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Okan Buruk, maç sonu açıkladı! "Sakatlanmaması için erken çıkarıyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Adana Demirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

OKAN BURUK

"Fernando Muslera'yı tebrik ederim, yeni bir rekor kırdı. Onun sayesinde gol yemedik. Çok fazla pozisyona girdik. İki takım da çok pozisyona girdi, zevkli bir maç oldu. Savunmada rakibe pozisyonlar verdik, bunu düzeltmemiz lazım. Adana Demirspor'u da kutlamak lazım, iyi oynadılar. Seyircileri de tebrik ederim, güzel bir ortam vardı. Sadece hava çok sıcaktı, nem oldu. Oyuncular da yoruldu. İkinci gol maçı bize kazandırdı. Üçüncü golde Mertens'in yine asisti, Icardi'nin golü."

"7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz. Yarın derbiyi izleyeceğiz. Kendi maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Averaj anlamında gerideydik ve yakaladık, geçtik. Bütün futbolcularım gol için yaşıyor. Maç bitene kadar gol aradık. Averajın da çok önemi var."

"Hakim Ziyech kilidi açtı. Sanırım tüm golleri ceza sahası dışından. Sakatlanmaması için erken çıkarıyorum. Sarı kart sınırında oyuncularım vardı, bunları da düşündü. Hakim daha iyisini de yapabilir, kaliteli bir oyuncu. Soldan, sağa oyunu daha fazla çevirebilsek, Hakim'in gol ve şut sayısı daha fazla olabilirdi. Bunu da çalışmamız lazım."

"Ziyech, oyundan çıkarken ben bir tepki görmedim. Oyundan çıkınca mutlu olan bir oyuncu olmaz zaten. Kolundaki bandı çıkardı, belki de o tepki olarak adlandırıldı. Adana'dayız bir de, burada bunlar tepki sayılmaz." (gülerek)

KAAN AYHAN

"Psikolojik olarak zor maçtı, iyi hazırlandık. İstediğimiz skoru aldık ve yeni bir rekor kırdık. Takımı, hocalarımı tebrik ediyorum. Bu yolda devam etmek istiyoruz. Seriyi 16, 17 yapmak istiyoruz. İnşallah bunu başarıp, sezonu lider olarak bitireceğiz."

"Geçen sezon kış transfer döneminde geldim ve istediğim süreyi alamadım. Kalite çok yüksekti. Bu sezon da aynı. Bazen siz, bazen arkadaşınız yedek oturuyor. Takımda herkes aynı istek ve aynı aruzuyu ortaya koyuyor. Sadece Galatasaray'ı düşünüyoruz. Bu şekilde 15 maçlık seri yakaladık."

FERNANDO MUSLERA

"Galip geldiğimiz için mutluyuz ama en iyi maçımız değildi. 3 puan daha önemliydi. Bir adım daha yaklaştık şampiyonluğa.  Rekor kırdık ama en önemlisi 3 puan. 4 maç kaldı, daha fazlasını istiyorum. Bunun için kendimi zorluyorum.

"Kendi oyunumuza bakıyoruz, diğer şeylere odaklanmıyoruz. Diğer taraflar o kadar önemli değil. Taraftarımıza da çok teşekkürler. Adana Demirspor taraftarını da tebrik ederim. Güzel bir atmosfer vardı."

KEREM DEMİRBAY

"Bu takım gurur verici. Giren, oynayan, çıkan her oyuncuda pozitiflik var. Bir aile ortamı var. Çok mutluyum. Gol goldür. Benim için önemli olan takım. Çok şükür çok iyi gidiyor. 7 puan öndeyiz, görevimizi yerine getirdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gündüz
Gündüz - 1 hafta Önce

Şampiyon gs