Ahmet Çakar: "Galatasaray, U19 takımıyla çıksın, yüzde 98 ihtimalle..."

Galatasaray, ligde 22 maçlık yenilmezlik serisine ulaşarak yoluna devam ediyor.

Ahmet Çakar: "Galatasaray, U19 takımıyla çıksın, yüzde 98 ihtimalle..."

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, Adana Demirspor - Galatasaray maçı sonrası yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KİMSE ŞAŞIRMAZDI"

"Galatasaray, skor olarak baktığımız zaman sürklase etmiş gibi gözükebilir ama öyle bir oyun yoktu. İki takım da çabuk ataklara girdi. Adana Demirspor da öne geçebilirdi veya 2-2, 3-1 falan da bitse kimse şaşırmazdı. Buradan galibiyet çıkarmak kolay değil."

"KÖHN, EN KÖTÜ MAÇINI OYNADI"

"Galatasaray'ın ligde en çok atak verdiği maçı bu karşlaşmaydı. Buna da Derrick Köhn sebebiyet verdi. En kötü maçını oynadı. Kanadı toban oldu, geriye dönemedi. Henüz bir Sacha Boey değil, savunma yönünü geliştirmeli."

"GALATASARAY, MAÇLARA U19 TAKIMIYLA ÇIKSIN"

"Fenerbahçe, Beşiktaş'a puan kaybeder ve puan farkı 6 veya 7 olursa o zaman Galatasaray kalan maçlara U19 takımıyla çıksın, yine şampiyonluğu vermez. Fenerbahçe kazansa bile şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın yüzde 98 ihtimalle çok büyük avantajı var."

"OKAN BURUK, BÜYÜK HOCA ÜNVANINI HAK EDİYOR"

"Galatasaray winner bir takım. Ligde son dönemlerde son düzlüğe girdiği haftalarda şampiyonluğu vermiyorlar. Okan Buruk'un başarısını da ayrı bir kefeye koymak lazım. Büyük hoca ünvanını hak ediyor. Rekorları altüst etmeye devam ediyor. 

"MUSLERA, MAÇIN YILDIZIYDI"

"Fernando Muslera için diyecek bir şey yok, maçın yıldızıydı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 17:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Enişte
Enişte - 1 hafta Önce

Gerçekten Türkiye’de Galatasaray’dan başka iyi bir futbol takımı yok. Her türlü rekorları altüst ederek ŞAMPİYON olacak rekorların takımı. BRAVO

Baba
Baba - 1 hafta Önce

Ahmet cakar o kadar aglandin Galatasaray şampiyon olamaz dedin ne oldu demekki senin demenle iş yürümüyor çok boş konusuyorsun

Balkesli
Balkesli - 1 hafta Önce

Bu Ahmet Çakar ne dediğini bilmiyor.Daha düne kadar FB yı el üstünde tutan ve GS yı yerden yere vuran bir adam olarak bu şahsı kââlâyâ bile almamak lazım.