İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'a baktığında 'Ne oluyor?' dersin, hiç düşünmüyorlar"

Galatasaray'ın Adana Demirspor karşısında aldığı 3-0'lık net skor şampiyonluk için büyük bir adım oldu.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'a baktığında 'Ne oluyor?' dersin, hiç düşünmüyorlar"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Adana Demirspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MAÇIN OYUNCUSU MUSLERA OLDU"

"Adana Demirspor'un oyun planı belliydi. Balotelli orta alana geliyordu ve hızlı kanatlara topu aktarıyordu. Galatasaray'da Muslera değil de başka bir kaleci olsa maça 1-0 geride başlayacaktı. Maçın oyuncusu bence Muslera oldu. Galatasaray da ilk yarı hiç fena oynamadı."

"ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARDI"

"Galatasaray taraftarının gol atamayacağız diye endişesi hiç yoktur. Hiç ortada görünmeyen Ziyech çıktı ve attı golü. Kerem Demirbay şapkadan tavşan çıkardı."

"SADECE SONDAKİ 'N'Sİ KALDI"

"Galatasaray'ın bu galibiyeti moral olarak Fenerbahçe'ye olumsuz yazacaktır. Artık 'Şampi' de değil. Sadece sondaki 'N'si kaldı. Bu galibiyet Fenerbahçe'ye kötü yansıyacak. Bakıyorsun üst üste 15 maç kazanan bir takım. 'Ne oluyor?' dersin! Galatasaray bence mutlu sona çok yakın."

"ÇOK FAZLA SENARYO ÜRETİYORLAR"

"Bizde maalesef sahanın dışı içinden daha önemli. Orada çok daha fazla senaryo üretiliyor. Birileri istiyor, birileri istemiyor şampiyonluğumuzu falan. 15 maç üst üste kazanmış bir takıma ne diyeceksin? Kaç tanesinde yardım alarak kazanacak? Ya da Fenerbahçe geçen hafta puan kaybetmeseydi hala Galatasaray'ın ensesinde olacaktı."

"KAYBEDECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNMEYEN BİR TAKIM VAR"

"Galatasaray 70. dakikaya falan 1-0, 2-1 önde giriyorsa o maçı berabere bitirmez. Rakibe gol attırmaz. Kaybedeceğini hiç düşünmeyen bir takım var. Ben olsam bu seride ben de düşünmem." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 12:37
YORUM EKLE