Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'dan 4 milyon Euro istiyor, biraz fazla ama böyle bir adamı takımda isterim"

Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederken şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyor.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'dan 4 milyon Euro istiyor, biraz fazla ama böyle bir adamı takımda isterim"

BTV Youtube kanalında Abdülkerim Durmaz, şampiyonluk yarışıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"BURADAN ŞAMPİYONLUK DÖNMEZ"

"Galatasaray, işi bitirmeye gidiyor. Fenerbahçe için şunu söylebilirim, umut fakirin ekmeğidir. Zaten aşka da bir şey söylemeye gerek yok. Fenerbahçe lehine şampiyonluğun buradan döneceğine çok fazla ihtimal vermiyorum."

"MERTENS'E ÇOK SAYGI DUYUYORUM"

"Galatasaray'daki oyuncular arasında Dries Mertens'e çok saygı duyuyorum. Çünkü Süper Kupa Finali'nde Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe U19 takımı karşısında harıl harıl sevinirken o hiçbir şey yapmadı, hatta ikazlarda bulundu. Rakibini de alkışladı. Orada notumu verdim."

"MERTENS, 4 MİLYON EURO İSTİYOR, BİRAZ FAZLA"

"Mertens'in oynadığı futbola zaten söylenecek bir şey yok. 37 yaşındaki bir 10 numara, maçın son dakikasına kadar rakibe basıyor ve top kapıyor. Başka bir seviye. İstediği para 4 milyon Euro deniliyor. Bence biraz fazla ama ben ne olursa olsun böyle bir adamı takımda tutarım."

"FENERBAHÇE'Yİ FRED ETKİLEDİ"

"Fred'in eksikliği Fenerbahçe'yi çok etkiledi. Puan kayıpları orada başladı. Rakipler, Fenerbahçe'nin zayıf karnını bulmaya başladı. İsmail Kartal, çözüm ve alternatif bulamadı."" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 13:54
YORUM EKLE