Mehmet Özdilek: "Galatasaray'a gelen herkesi taca attı, bir sene var, bir sene yok değil"

Galatasaray, rekorları kırdığı sezonda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'a gelen herkesi taca attı, bir sene var, bir sene yok değil"

TRT Spor yourumcusu Mehmet Özdilek, Adana Demirspor - Galatasaray maçı sonrası yorumlarda bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, ÇİLİNGİR OLDU"

"Galatasaray'da skoru değiştirecek çok fazla oyuncu var. Özellikle Hakim Ziyech adeta çilingir oldu. Fernandı Muslera'yı ayrı bir yere koyuyorum."

"GALATASARAY, ÖNE GEÇTİĞİ MAÇI ÇOK RAHAT KAZANIR"

"Adana Demirspor, Balotelli ve Mendoza üzerinden bir oyun anlayışı kurdu. Girdiğiniz pozisyonları gole çevirmek çok önemlidir. Her zaman söyleriz. Galatasaray öne geçtiği maçı çok rahat kazanır. Dolayısıyla da kazandı."

"AVERAJDA DA GEÇTİ"

"Galatasaray, Fenerbahçe'yi averajda da geçti. Bakıyorsunuz 59 averaj, gerçekten çok ciddi bir sayı."

"ACABA FALAN DİYORSUN AMA..."

"Maç öncesi bir 'Acaba falan Puan kaybeder mi?' diyorsun ama Galatasaray, 50. dakikadan sonra maçı kendi lehine çevirdi."

"FENERBAHÇE İÇİN CİDDİ BİR BASKI OLACAK"

"Teknik adam ve oyuncuların işini çok basite indiriyoruz. Galatasaray 15 maç kazanmış. Bunun takım üzerindeki etkisini düşünün. Rakibe ciddi bir baskı üretir. Fenerbahçe için de ciddi bir baskı olacak. Bizim oynadığımız dönemde 49 maç namağlup gittik. 1.5 seneden fazla... Maça çıkarken oyuncunun üzerinde bir algı oluyor. Galatasaray takımında da bu görünüyor. Saha içinde hiç telaş yapmadılar."

"MUSLERA, SÜREKLİ LİDER VE İYİ DURUMDA"

"Galatasaray, bu sezon 21 gol yemiş. Galatasaray'a gelen bütün kalecileri taca attı. Muslera'da devamlılık var. Bir sene var, bir sene yok değil. Sürekli lider ve iyi durumda."

"GALATASARAY'I KOLAY KOLAY YIKAMAZSIN"

"Galatasaray'da bir aile ortamı var. Kazanmanın da alışkanlığı var. Kolay kolay bu takımı yıkamazsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 12:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Soner
Soner - 1 hafta Önce

Bakıyorum izliyoyorum aleniz ediyorum Okan hoca bı futbol oynama makinası yapmış herkes işini yapıyor sistem belli giren çıkan herkes sisteme ayak uyduruyor adam bildiniz futbol makinası yapmış takım kurmamıs tebrik ederim gerçekten