Reha Kapsal: "Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro'luk oyuncusu koşamıyor, Galatasaray'da 80 metre geriye koşuyor"

Galatasaray, Fenerbahçe ile puan farkını açarken şampiyonluk için haftaları sayıyor.

Reha Kapsal: "Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro'luk oyuncusu koşamıyor, Galatasaray'da 80 metre geriye koşuyor"

A Spor yorumcusu Reha Kapsal, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kapsal'ın açıklamaları şu şekilde:

"MERTENS'E BAKIP UTARNIRLAR MI?"

"Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro ödediği Cengiz Ünder, 2 metre öne koşamıyor, sonradan oyuna girmesine rağmen takımının en hayati maçında penaltı bile atamıyor. Galatasaray'da 37 yaşında futbolu bırakacak olan adam 2-0 galipken 80 metre geriye koşuyor. Mertens'e bakıp utanırlar mı? Sonra 'Ben niye şampiyon olamadım?' diyorsun. İki farklı görüntü işte her şeyi özetliyor."

"MUSLERA, ALDIĞI PARAYI ZERRESİNE KADAR HAK EDİYOR"

"Fernando Muslera, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük kalecisidir. Bütün şampiyonluklara da damga vurmuştur. Aldığı parayı zerresine kadar hak ediyor."

"GALATASARAY, ARTIK LİGİ BİTİRDİ"

"Hayalperest olmaya gerek yok. Galatasaray, artık ligi bitirdi. Geri kalanlara da geçmiş olsun diyorum. Bunda Okan Buruk'un başarısını, oyuncuların kalitesini, hepsini sayabiliriz."

"ELEŞTİRİLEN TRANSFERLER KATKI VERİYOR"

"Eleştirilen transferler çıkıyor ve katkı veriyor. Bir maç Wilfried Zaha, bir maç Hakim Ziyech, Kerem Demirbay. Demek ki doğru işler yapıyorlar."

"FENERBAHÇE'DE ARTIK BİR ŞEYLER DEĞİŞMELİ"

"Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın hataları var, yönetimin hataları var. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Sadece kişilerin değil, düşünce yapısı da artık değişmeli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 15:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 2 hafta Önce

Haaaa şöyle yola gelin...

Ahmet topal
Ahmet topal - 1 hafta Önce

Ya reha Kapsal sen kimsin.futbol geçmişin ne başarın ne .seni programa almışlar kimseye laf hakkı vermiyorsun üç kurusluk futbol bilgin var elestirmedigin futbolcu antrenör yok Allah aşkına bir takım calistirda bir görelim nesin kimsin kilon ne kadar