Nihat Kahveci: "Türkiye'de bir daha görmeyeceğiz, Galatasaray'ı alkışlıyorum"

Galatasaray'ın deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etmesi şampiyonluk için önemli bir avantaj sağladı.

Nihat Kahveci: "Türkiye'de bir daha görmeyeceğiz, Galatasaray'ı alkışlıyorum"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Adana Demirspor - Galatasaray maçının ardından yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"PREMIER LİG HAVASINDA"

"Galatasaraylılar 'Ne top oynadık' demekte haklılar. Ne maç izledik, Premier Lig havasında git gelli. Notlara yetişemedim. Bol pozisyon vardı, inanılmaz kurtarışlar vardı, tempo vardı, heyecan vardı. İşte bu ya, futbol bu."

"GALATASARAY'I TEBRİK EDERİM"

"Galatasaray'ı aldığı galibiyetten, oynamış olduğu futboldan, attığı gollerden dolayı tebrik ederim, Adana Demirspor'u da ekstra tebrik ederim. Kapanmadı, ofansif, keyifli bir maç oynadı."

"GALATASARAY TARAFTARI MUTLU"

"Kazanan Galatasaray istediğini aldı. Galatasaray taraftarı yarın akşam mutlu şekilde derbiyi izleyecek. Galatasaray taraftarı mutlu."

"REKORLAR ÜZERİNE REKORLAR KIRIYORLAR"

"Galatasaray, bu maçta şampiyonluk tuşunu açtı demem, 15'te 15 yapan bir takım sezonun ilk maçından zaten tuşu açmış. Çok enteresan bir şey. Rekorlar üzerine rekorlar kırıyor. Artık benim yazacak rekorum kalmadı."

"BUNU TÜRKİYE'DE BİR DAHA GÖRMEYECEĞİZ"

"Böyle bir istatistiği bir daha bence Türkiye Süper Ligi'nde görmeyeceğiz. Şu an 93 puan var. Bunu söylemek dile kolay. Sahanın içinde başarmalarını alkışlıyorum. Daha 4 maç ve alınacak 12 puan var."

"KEREM DEMİRBAY, O NASIL BİR GOL?"

"Kerem Demirbay, kötü gol atmıyor. O nasıl bir dönüş, o nasıl bir bitiricilik, o nasıl bir gol? Galatasaray, her türlü tuşu sezonun ikinci maçında açtı. Şampiyolnuğu elde etmek için bütün tuşlar sahanın içindeydi."

"MUSLERA, ŞAMPİYON YAPAN KALECİ"

"Galatasaray işi çözmüş, kaleci anlamında... Simovic, Taffarel, Mondragon ama 13 ssenedir de birisi var. Maç kurtaran kaleciler var ama Muslera, şampiyon yapan kaleci. Bu maçta yine ekstra performans gösterdi. Adana Demirspor geliyor, duvara çarpıyor."

"ICARDI GOL ATMADAN BİTMİYOR"

"Icardi, istediği kadar sahada olsun olmasın, pozisyonlarda olsun olmasın, Icardi gol atmadan Galatasaray maçları bitmiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 16:39
YORUM EKLE