Cem Dizdar: "Galatasaray'da bu adamı eleştiremezsin, başlı başına bir başarı hikayesi"

Galatasaray'da Erden Timur ve Okan Buruk, başarılarıyla takdir görmeye devam ediyor.

Cem Dizdar: "Galatasaray'da bu adamı eleştiremezsin, başlı başına bir başarı hikayesi"

Futbol yorumcusu Cem Dizdar, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ve Teknik direktör Okan Buruk ile ilgili övgü dolu yorumlarda bulundu.

Dizdar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'UN YAPTIĞINI ZAMANINDA ÜNAL AYSAL YAPTI"

"Fatih Terim, Ünal Aysal ile çalıştığı dönemde sol bek ve stoper transferi istedi. Yönetim, kimi aldı? Didier Drogba ve Wesley Snijder'i... Erden Timur'un yaptığı transferleri zamanında Ünal Aysal da yaptı. Dünyanın hiçbir yerinde transferi her zaman teknik direktör yapmaz. Hoca istekleri söyler, yönetim elinden geldiği kadarını yapar, işin reyting ve mali kısmını da düşünür. Konu Didier Drogba, Wesley Sneijder, Mauro Icardi, Wilfried Zaha falan değil. Ben bir anlayıştan bahsediyorum. 1-2 yanlış transfer veya doğru transfer seni Avrupa Şampiyonu yapmaz ama zihniyet yapar. Bizim ülkemizde her şey transfere endeksli. Bu düşünceden kurtulmamız lazım."

"SEN BU ADAMI ELEŞTİREMEZSİN"

"Galatasaray'da Sacha Boey'in bu rakamlara satılması bile başlı başına bir başarı hikayesidir. Takım şampiyonluğa gidiyor, üstüne rekor satış yaptı. Sen bu adamı eleştiremezsin. Hatalarını söylersin ama buraya kadar. Doğruları, eksilerinden daha fazla olan bir idareciden bahsediyoruz."

"OKAN BURUK, BÜYÜK İŞLER YAPTI"

"Galatasaray, bu sezon büyük sakatlar verdi mi? Vermedi. Peki oyuncuların kondisyonu nasıl? 90 dakikayı kaldırabiliyorlar değil mi? En yakın rakibi Fenerbahçe'ye bak, ikinci yarı takımı düşüşe geçti. Sadece skorlara ve sonuçlara bakmayın. Sakatlara da bakın. Okan Buruk, o zaman büyük işler yaptı. Demek ki neymiş? Her şey transferle çözülmüyormuş ama transfersiz de olmuyor. Hepsi birbirlerini tamamlayan bir parça." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 10:08
YORUM EKLE