Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'da yeni gelişme! Oynayabilecekler mi?

Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Manchester United maçına çevrildi.

Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'da yeni gelişme! Oynayabilecekler mi?

Galatasaray'da Manchester United maçı öncesinde şanssız iki sakatlık yaşanmıştı.

Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı, sakatlık yaşarken tedavilerine başlanmıştı.

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Vole Plus Youtube kanalında Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'nın sakatlıkları konusunda önemli bilgiler aktardı.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"SANCHEZ, OYNAMAK İSTİYOR"

"Resmi açıklamaya bakarsak Davinson Sanchez'in Manchester United maçında oynama ihtimali gözükmüyor. Hatta Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında olma ihtimali de düşük ama Muslera'nın da 3-4 hafta oynamama durumu vardı ve 3 gün sonra oynadı. Sanchez'in oynama ihtimalini çok düşük görüyorum ama Galatasaray teknik ve sağlık heyeti, Davinson Sanchez'in oynaması için son ana kadar her şeyi deniyor. Sanchez de Manchester United maçında 11 oynamak istiyor. Bunu Okan hocaya iletti. İğne denenecek. Yarın öğle saatine kadar iyileşebilmesi ve forma giyebilmesi için her şey yapılacak."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI İĞNEYLE DE OSLA OYNAMAK İSTİYOR"

"Abdülkerim Bardakcı, dün yapılan antrenmana çıkmadı. Bu akşam yapılacak antrenmana çıkıp kendisini deneyecek. Manchester United maçında ağrısı olsa da iğne ile de olsa oynamak istiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023, 19:04
YORUM EKLE