Deniz Undav: "Galatasaray taraftarıyım, koşullar ne olursa olsun Galatasaray'da oynamayı çok istiyorum"

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor. Galatasaray transfer dönemine yine hareketli girecek. Sarı kırmızılı ekip Premier Lig golcüsünü renklerine katmaya hazırlanıyor.

Deniz Undav: "Galatasaray taraftarıyım, koşullar ne olursa olsun Galatasaray'da oynamayı çok istiyorum"

Okan Buruk yönetiminde alınan Başakşehir galibiyeti ve Fenerbahçe'nin ligde kaybetmesiyle ligin şampiyonluğunun en büyük adayı yeniden olan Galatasaray, forvete takviye yapmaya kararlı. Seferovic'ten istediğini alamayan, Gomis'in yaşı nedeniyle az süre aldığı ve hem sakatlık hem özel yaşantısıyla güven vermeyen İcardi nedeniyle Galatasaray net bir golcü aradığını duyurmuştu.

Galatasaray forvet istiyor!

Hem Okan Buruk hem Dursun Özbek'in transfer Galatasaray'da bitmez açıklamaları sonrası Galatasaray'a kim geleceği hangi ismin imza atacağı merak konusu olmuştu. Ronaldo'nun ismi çok geçse de şu an için hayel olan transfer sonrası Galatasaray aradığı golcüyü Premier Lig'de buldu. Alman pasaportu olsa da türk olan yıldız golcü için Galatasaray resmen devreye girdi!

Galatasaray türk forvet!

Alman pasaportu olsa da türk olan yıldız golcü Deniz Undav, Galatasaray'ın radarına girmişti. Galatasaray'da oynamayı çok istediği belirten Deniz Undav Galatasaray'a verdiği mesajla taraftarı heyacanlandırdı. 

Transfer sezonuna az bir süre kala Galatasaray, erken transferle rekor kırmak istiyor. Sarı Kırmızılı ekipte resmi temasların başladığı ilk hamle Deniz Undav oldu!

Premier Lig ekibi Brighton forma giyen 26 yaşındaki yıldız golcü, Sarı Kırmızılı ekibe mesaj gönderdi.

Türkiye'de oynamaya hazırım!

Deniz Undav yaptığı açıklamada "Küçüklüğümden beri Galatasaray taraftarıyım. Türkiye'de oynamaya hazırım. Koşullar ne olursa olsun Galatasaray'da oynamayı çok istiyorum." diyerek ocak ayında Türkiye ve Galatasaray gelmeye hazır olduğunu dile getirdi. 

Brighton'da süre alamıyor!

Premier Lig'de forma giyen Deniz Undav, Brighton formasıyla süre alamadığı için mutsuz ve oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. İcardi arkasında ikinci forvet olsa da Brighton'da 3. forvet olmaktan çıkamayan Undav, Süper Lig'de çok rahat gol atabileceğini ifade ediyor.

Kaynak: Sporundibi

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, 23:41
YORUM EKLE