"Devre arasında Galatasaray'dan gönderilmeyeceksin"

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Cedric Bakambu, "Devre arasında gönderilmeyeceksin" mesajı sonrası toparlandı. 

"Devre arasında Galatasaray'dan gönderilmeyeceksin"

Geçen sezonu Yunanistan'da gol kralı olarak tamamlamış Cedric Bakambu, Mauro Icardi'nin alternatifi olarak transfer edildi.

Geçen sezon Yunanistan'da gol kralı olan Bakambu, golleriyle yeniden kendini buldu. Demokratik Kongolu oyuncu, Florya'da pozitif enerjisi ile de takımdaki yerini sağlamlaştırdı.  

KÜSMEDİ, SEVİLEN OYUNCU OLDU

Haftalarca yedek kulübesinden çıkamayan Bakambu küsmedi. Aynı dili konuştuğu Sacha Boey ve Ndombele ile saha dışında samimiyet kurdu, takım arkadaşlarının sevdiği bir oyuncu haline geldi.

"DEVRE ARASINDA GÖNDERİLMEYECEKSİN"

Teknik heyet, Kongolu yıldızdan hakkında çıkan gönderileceği yönünde haberlere itibar etmemesini, forma sırasının kendisine geleceğini iletti. Nitekim Bayern Münih deplasmanındaki şansı iyi kullanan Bakambu, sarı kırmızılı formayla ilk golünü kaydetti.

PENDİKSPOR MAÇINI ÇÖZDÜ

32 yaşındaki tecrübeli forvet, Pendikspor maçını da çözen isim oldu. İlk golü atan, ikinciyi hazırlayan Bakambu'yu hocası Okan Buruk özel olarak tebrik etti.

SÜRESİ ARTACAK

Florya'daki pozitif görüntüsüne performansını ekleyen Cedric Bakambu'nun  ara transfer döneminde ayrılması ya da gönderilmesi söz konusu değil. Türkiye Kupası'nın da yoğun fikstüre eklenmesiyle süreleri artacak Bakambu, sezonu Galatasaray'da tamamlayacak.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2023, 13:20
YORUM EKLE