Didier Drogba: "Galatasaray'a git, çok büyük bir kulüp, mutlu olursun"

Galatasaray'ın orta saha transferindeki yeni hedefi ortaya çıktı.

Didier Drogba: "Galatasaray'a git, çok büyük bir kulüp, mutlu olursun"

Galatasaray, Al-Nassr forması terleten Seko Fofana'yı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Kerem Demirbay ve Ndombele'den beklediği verimi alamayan Galatasaray, devre arasında Seko Fofana'yı transfer etmeyi düşünüyor. 

Teknik direktör Okan Buruk da Fofana transferine sıcak baktığını belirtti.

DIDIER DROGBA DEVREYE GİRDİ

28 yaşındaki Fildişili orta saha oyuncusunun transferi için Galatasaray'ın eski futbolcularından Didier Drogba'nın da devrede olduğu ve "Galatasaray'a git, çok büyük bir kulüp, mutlu olursun" kaydedildi.

İSTANBUL'U VE GALATASARAY'I ANLATTI

Drogba, Wilfried Zaha transferinde olduğu gibi bu görüşmelerde de Seko Fofana'ya İstanbul'u ve Galatasaray'ı anlattı. Sarı kırmızılı kulübün hedeflerinden ve vizyonundan bahsetti.

WILFRIED ZAHA HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

Didier Drogba, Wilfried Zaha transferinin ardından şunşarı söylemişti:

"Transfer sürecinde Zaha ile iki kez konuştuk. İkinci konuşmamızda ona Galatasaray'ın ne olduğunu, ne anlama geldiğini anlattım. Kulüp olarak, camia olarak, tarihi bir Avrupa kulübü olarak ne anlama geldiğini ifade ettim. O, kendisine duyulan sevgiyi ve güveni hissettiğinde, daha fazlasını kulübüne verebilecek biri." dedi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2023, 01:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 6 ay Önce

Zaha, Galatasaray 'ı karıştıracak bir oyuncu. Mücadele etmediği gibi kendisini haklı görüp çene sarfediyor. Kerem onun yüzünden form düşüklüğü yaşıyor, çünkü onun oynaması gerektiği yerde mecburen! Zaha oynuyor.