Didier Drogba: "Galatasaray'ın ne demek olduğunu bilmiyor, bir maça davet edilmeli"

Galatasaray'ın Wilfried transferinde Didier Drogba'nın da büyük etkisi olmuştu.

Didier Drogba: "Galatasaray'ın ne demek olduğunu bilmiyor, bir maça davet edilmeli"

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Didier Drogba, Wilfried Zaha ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Drogba'nın açıklamaları şu şekilde:

"DAHA FAZLASINI VEREBİLECEK BİR İSİM"

"Zaha'nın dribbling yetenekleri, yaratıcılığı ve temsil ettiği takım için olan bututkusu inanılmaz. Galatasaray'ın ihtiyacı olan şey. O kendisine duyulan sevgiyi ve güveni hissettiğinde daha fazlasını kulübüne verebilecek bir isim."

"BENİM DÖNEMİMDE OLSA CHELSEA'YE KAZANDIRMAYI DENERDİM"

"Eğer Zaha'nın Manchester United'ta oynadığı dönemde Chelsea'da oynuyor olsaydım Zaha'yı kulübe kazandırmayı denerdim." 

"HİKAYEMİZ ARASINDA BENZERLİKLER VAR"

"Zaha'nın hikayesi ile benim hikayem arasında benzerlikler var. O 4 yaşında Fildişi'nden ayrıldı ben ise 6 yaşımda. Ailesi için zor bir dönemdi. Tıpkı benim ailem için de olduğu gibi. Ona doğru fikirler vermeye ve daha sonra seçimlerini kendisinin yapmasını sağlamaya çalıştım."

"ZAHA'YA GALATASARAY'I ANLATTIM"

"Zaha'nın transfer sürecinde ona sadece Galatasaray'ın ne anlama geldiğini anlattım. Hepsi bu kadar. Galatasaray'da göreceği sevginin ne kadar büyük olduğunu anlattım. 'Eğer gerçekten bunu istiyorsan orada çok büyük olursun.' dedim."

Wilfried Zaha'nın Galatasaray'a transferini sorgulayan İngiliz yorumcu O'hara hakkında ise Drogba, şunları söyledi: 

"O'HARA, KENDİNİ SORGULAMALI"

"O'hara kendini sorgulamalı. Neden Souness, Galatasaray'a geldi ve efsane olarak ayrıldı? Taffarel, Dünya Kupası kazanıp geldi? Neden Fatih Terim, Avrupa futbolu için tarihi bir figür oldu?"

"GALATASARAY'IN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMİYORLAR"

"Galatasaray büyük bir Avrupa kulübü. Daha önce de söylediğim gibi Galatasaray'ın ne demek olduğunu bilmiyorlar. Galatasaray'ı duyuyorlar ama Londra'ya uzak olduğunu düşünüyorlar. Ama burası Avrupa. Galatasaray bir marka, bir marka!"

"BİR MAÇA DAVET EDİLMELİ"

"Galatasaray büyük bir kulüp. İnsanların ne dediğinden bağımsız çok büyük bir kulüp. Zaha, bu yüzden oraya imza attı. Icardi bu yüzden orada. Juan Mata bu yüzden oradaydı. Belki Jamie O'hara bir maça davet edilmeli. Bu şekilde tüm düşünceleri değişecektir."

"GALATASARAY'I İYİ TANIYORDUM"

"Galatasaray'ı gelmeden önce de iyi tanıyordum. Eboue, Frank Ribery, Hagi ve tabiiki İmparator. Bu yüzden Galatasaray'a katıldığımda her şey çok daha kolay oldu."

"ICARDI İLE BENİ BİRLİKTE OYNARKEN DÜŞÜNÜN"

"Icardi ve benim Galatasaray'da birlikte oynadığımızda neler olacağını bir düşünün. Nasıl gol atılacağını biliyorum ve asist yapıyorum. O daha genç koşar ve golleri atar. Ben topu  isterim, ona atarım ve golü atar. Maçı, ligi ve kupaları kazanırız." (Gülerek)

"OYUNCULARI GÖRÜNCÜ TİTRİYORLARDI"

"Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile eşleşen rakiplerimiz, 'eh, Galatasaray' diyorlardı. Sonra oyuncuları görünce titriyorlardı. Sahip olduğumuz taraftar, oyuncular ve teknik direktörümüzün oynattığı oyun sayesinde. Saygı duymak zorunda kalıyorlardı."

Kaynak: LİBRE

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2023, 01:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 7 ay Önce

Drogba bir dünya yıldızı ve o yıldız GS ne olduğunu çok iyi bildiği için, GS in nasıl bir kulüp nasıl bir camia olduğunu anlatıyor!! Ağzına ve yüreğine sağlık Drogba. Bizde seni çok sevdik ve sevmeye devam edeceğiz.

Ali Turan türk
Ali Turan türk - 7 ay Önce

Gerçek futbolcu gerçek futbol adamı gerçek futbol eleştirmeni bile gerçeği söyler Galatasaray büyük saygı duyulan Avrupa'ya futbolda köprü Drogba gerçekse Galatasaray ın büyük lüğüde gerçek