Domenec Torrent: "Galatasaray'da 3 sene kalmak istiyoruz"

Galatasaray, Süper Lig’in 37. haftasında Nef Stadyumu’na Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent: "Galatasaray'da 3 sene kalmak istiyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Adana Demirspor maçının ardından basın toplantısında flaş açıklamalar yaptı.

Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"4 Temmuz için Avusturya'da sezon öncesi kamp planımız var. Ama yeni başkanın kararına tabii ki saygı duyarız. Mutlaka bizimle konuşmak isteyecektir. Bizim 3 sene burada kalmak gibi bir isteğimiz var."

 "Yeni başkan bizimle konuşmak zorunda, bizim kontratımız devam ediyor. Bir süre daha İstanbul'da yaşayacağım, şehre bayılıyorum. Galatasaray'da çalışamasam bile Galatasaray taraftarı olarak kalacağım."

"Fatih Terim'e azcık saygı duymuyorum, çok saygı duyuyorum. Burada birçok başarı elde etti. Kim gelirse gelsin, takımın başındaki isme yardımcı olmanız lazım. Tarihte başarılara imza atmış insanlar her zaman müteşekkir olmak lazım. Her geleni yakmaya gerek yok.""Pasquale Sensibile inanılmaz bilgili biri ama seçime kadar transfer yapamıyoruz. Ben sadece 20 kişilik bir kadro istiyordum. 3-4 oyuncu altyapıdan olsun istiyordum. Gerçekten bir şeyler kazanmaya aç oyuncular istiyordum. Bizim fikrimiz buydu.""Galatasaray'da olmaktan gurur duyuyorum. Biz ne zaman Galatasaray'ın 20 yıl önceki Galatasaray'la aynı olmadığını kabul ederiz, o zaman herkes için daha iyi olur."

"Buraya gelmeden önce birçok ülkede çalıştım. Bazı gazetecilerin daha ismimi bilmeden beni eleştirmesinin sebebini tahmin edebiliyorum. Bizim kim olduğumuzu bile bilmeden eleştirmeye başladılar. Her gelen insanı bu şekilde yakmak doğru değil."

"Dürüst olan herkes, burada neyin neden olduğunu biliyor. Cesur olup anlatsınlar. Her gelen antrenör neden yakılıyor, herkes çok iyi biliyor. Bazıları 'Kulüp bana ait.' diyerek hata yapıyor. Kimse bu kulüpten büyük değildir. Kulüp, taraftara aittir."

"Burak Elmas'a beni buraya getirdiği için müteşekkirim. Burada neler yapmak istediğimizi biliyorduk o dönemde de. Basın toplantısını da izledim. Onunla birlikte çalışmış olmak benim için büyük bir gurur."

"Siz inanmasanız bile, mükemmel şekilde ne yapmak istediğimi biliyorum. Başkanın da belirttiği gibi, geldiğimden itibaren bazı gazeteciler tarafından, neden olduğunu da tahmin ediyorum, bizim kim olduğumuzu bilmeden bizi eleştirmeye başladılar."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, 13:25
YORUM EKLE