"Dün gece bana mesaj attı, 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi"

Spor yorumcusu Yusuf Kenan Çalık, Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından Galatasaray İletişim Direktörü Murat Bereket tarafından tehdit edildiğini dile getirdi.

"Dün gece bana mesaj attı, 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi"

Süper Lig'de golsüz beraberlikle biten Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Djiku'nun Mauro Icardi'ye ceza sahası içinde yaptığı hareket tartışma konusu olmuştu.

Spor yorumcusu Yusuf Kenan Çalık,  A Spor yayınında Djiku pozisyonu hakkında yaptığı yorum nedeniyle Galatasaray İletişim Direktörü Murat Bereket tarafından Florya'ya girememeyle tehdit edildiğini dile getirdi. Bu gelişmenin ardından Murat Bereket, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

"Kendisi bana 'Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi"

Yusuf Kenan Çalık, "Dün gece saat 00:27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket, bana mesaj attı. Kendisi bana, 'Sen iyice holigan olmuşsun. Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için... Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti" dedi.

Murat Bereket, bu açıklamaların ardından sosyal medya hesabından cevap verdi.

"Kimseyi tehdit etmedim, sadece haddini bildirdim"

Murat Bereket, "Öncelikle kimseyi tehdit etmediğimi bilmenizi isterim. Beni kendi tuttukları kulübün iletişimcileri ve trolleri ile karıştıranlar şunu çok iyi bilmeli ki beni daha önce arayıp sosyal medyada hedef gösterilmesinin hesabını soran bir TROL’e sadece haddini bildirdim." dedi

"Tek yaptığım bu kulüp trolünü tesislere sokmayacağımı söylemekten ibaret!"

Açıklamasına devam eden Murat Bereket, "Tek yaptığım şampiyonluk sonrası başka bir gazetecinin röportajına habersiz sızarak Florya’ya giren bu kulüp trolünü bir daha tesislere sokmayacağımı söylemekten ibaret!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023, 00:14
YORUM EKLE