Dursun Özbek: "50 senedir maçlara gidiyorum, böyle bir facia görmedim, ayıp yahu"

Galatasaray, Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederken maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın kararları büyük tepkiye neden oldu.

Dursun Özbek: "50 senedir maçlara gidiyorum, böyle bir facia görmedim, ayıp yahu"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan'ın skandal yönetimi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"BÖYLE BİR FACİA GÖRMEDİM"

"73 yaşındayım, 50 senedir maçlara gidiyorum. Böyle bir hakem faciası görmedim. Ayıp yahu. Birileri işi sıkı tutuyor. Daha ikinci maçımızı oynuyoruz. Bu hareketlerden yorulduk artık. Çıkın konuşun arkadaşlar."

"MHK, MAÇI İZLESİN"

"Trezeguet, ilk yarıda Sacha Boey'e dirsek atıyor. Ne hakem farkında, ne VAR, ne AVAR. Denswil, Mertens'e tekme atıyor. Atak yapıyoruz, atağı kesiyor, lehimize faul veriyor. Avantaj diye bir şey var. MHK'ya sesleniyorum. Maçı izleyin, bir açıklama yapın. Başkanın dediği gibi bir şey yok' deyin ve cevap verin."

"BUNDAN SONRA HAKEMLERİ DE YENECEĞİZ"

"Hakemleri de yeneceksiniz diye bir laf vardır. İşte o seviyeye geldik. Bundan sonra akemleri de yeneceğiz."

"5 DAKİKA HAKEM BEKLENDİ"

"İki takım sahaya çıkmış. 5 dakika hakem beklendi. O sırada ne oldu? Niye bu kadar geç kaldınız? Sizlere soruyorum. Böyle bir sahne gördünüz mü hiç?"

"BUNDAN DAHA İYİ GÖREV YAPILAMAZDI"

"Attila Karaoğlan'ı tebrik ediyorum, bir görev bundan daha iyi yapılamaz! Ayıp ya!"

"BÜYÜK MAÇ YÖNETEMEDİĞİNİN DELİLİ"

"Galatasaray'ın lehine çal, aleyhine çalma demiyoruz. Trabzonspor aleyhine yapıldıysa o da büyük bir hata. Hakemin ne kadar büyük maç yönetmediğinin delili bu."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2023, 15:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali sami alkış
ali sami alkış - 9 ay Önce

başhan haklı!