Dursun Özbek: "Cristiano Ronaldo, yarın Florya'da"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dünyanın gündeminde olan Cristiano Ronaldo'nun transferi hakkında olay açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "Cristiano Ronaldo, yarın Florya'da"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu. Özbek, gerçekleşen görüşmede sarı kırmızılıların gündeminde bununan Cristiano Ronaldo'nun transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Özbek'ten Ronaldo cevabı

Manchester United ile yolları ayırmasının ardından hangi takıma gideceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo'yu Galatasaray taraftarı takımında görmek istiyor. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, Portekizli yıldızla ilgili gelen soruya esprili bir yanıt verdi.

"Ronaldo'dan kurtulamadım"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Ronaldo'yu Dünya Kupası'ndan sonra mı getireceksiniz yoksa dinlenmesi için zaman verecek misiniz?" sorusuna verdiği, "Sen nasıl istiyorsun? Ronaldo, yarın Florya'da (gülerek). Her gören Ronaldo'yu soruyor, Ronaldo'dan kurtulamadım." yanıtını vermesi salonda gülüşmelere neden oldu.

Ne olmuştu?

İspanyol basınına yansıyan haberlerde; Galatasaray, Ronaldo'nun menajeri Mendes'le irtibata geçtiği iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Sportif AŞ. Yöneticisi Nihat Kırmızı, şartların oluşması halinde Ronaldo'nun Galatasaray'da oynamak istediğini dile getirmişti.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2022, 23:51
YORUM EKLE