Dursun Özbek: "İmzaları attık, herkes ‘Bu nasıl oldu?’ diyecek"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, GSYİAD Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "İmzaları attık, herkes ‘Bu nasıl oldu?’ diyecek"

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Nef Stadyumu'n gerçekleştirildi.

Genel Kurula Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Sarıkaya, 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve üyeler katıldı.

Dursun Özbek, GSYİAD Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"İMZALARI ATTIK, İSMİNİ ŞİMDİ AÇIKLAMAYACAĞIM"

"Sportif olarak çok güzel ilerliyoruz. Ada, Mecidiyeköy, Kemerburgaz, Florya, Hasnun Galip projelerini yapıyoruz ve yapacağız da. Başka sürpriz bir projemiz de var ismini şimdi açıklamıyorum. Ama hepinizin ‘Bu nasıl oldu?’ diyeceği bir proje.İmzaları attık fakat ismini şimdi açıklamayacağım."

"ÇOK BÜYÜK BİR ALGI OPERASYONU VAR"

"Takımımız ilk yarıyı 4 puan farkla önde kapattı. Başka bir takım lider olsaydı methiyelerin düzüldüğü, övgülerin yapıldığı bir dönem yaşıyor olacaktık. Kamuoyunda çok büyük bir algı operasyonu var."

"NE MUTLU Kİ GALATASARAYLIYIZ"

"Bunun yansımalarını sahada da görmek mümkün. Biz Galatasaraylılar olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Çok rakibimiz var, mücadele ediyoruz. En önemlisi de Türk Futbolu ekonomik bir dar boğazdan geçiyor. Tüm kulüplerin ciddi sorunları var. Kulübümüz bu sıkıntılı kulüpler arasında en iyi durumda. Bunun sebeplerinde geçmişte atılan adımlar var. Yapılan ve devam eden projeler var. Galatasaray Spor Kulübü, başkanımız önderliğinde büyük ekonomik sorunu çözmek işin uğraşıyor. Sayın başkanımız büyük gündeminde bize zaman ayırdı. Sözü ona bırakıyorum. Ne mutlu ki Galatasaraylıyız." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2023, 21:52
YORUM EKLE