Dursun Özbek'in yeni yönetiminde yer alacak flaş iki isim ortaya çıktı!

Galatasaray'da olağan seçimli genel kurul yaklaşırken Dursun Özbek'in kararı bekleniyor.

Dursun Özbek'in yeni yönetiminde yer alacak flaş iki isim ortaya çıktı!

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Plus youtube kanalında Dursun Özbek'in seçime girmesi durumudna listesinde yer alacağı iki yeni ismi duyurdu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"HENÜZ KARARINI VERMEDİ"

Dursun Özbek, seçim konusunda kararını  vermiş değil. Ancak sağlığıyla alakalı görevden çekileceği iddialarıyla ilgili son derece rahatsız."

"ABDURRAHİM ALBAYRAK LİSTESİNDE OLACAK"

"Galatasaray'da camianın çok yakından tanıdığı, taraftarın da sevdiği Abdürrahim Albayrak, Dursun Özbek seçime girerse listesinde olacak. Zaten çok yakın ilişkiye sahipler."

"MURAT ÖZKAYA DA YER ALACAK"

"Aynı zamanda sponsorluklarıyla, transfere yaptığı katkıyla Galatasaray'ın her zaman maddi ve manevi olarak yanında olmaya çalışan, zaten tribünden gelen isim olan şu anda Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın da Dursun Özbek seçime girerse listesinde olacağını söyleyeyim. Dursun Özbek, zaten Murat Özkaya'nın özellikle Erden Timur ile transferde harcadığı mesaisi sebebiyle Sportif A.Ş.'ye girmesini istiyordu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2023, 13:51
YORUM EKLE