Dursun Özbek: "O transferi yapalım, biz imkansızı gerçekleştiririz"

Galatasaray, transfer bombasını patlatarak Avrupa'da yine ses getirmek istiyor.

Dursun Özbek: "O transferi yapalım, biz imkansızı gerçekleştiririz"

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, Galatasaray ile ilgili önemli bir transfer bilgisini aktardı.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

-DURSUN ÖZBEK, ÖZEL OLARAK İSTİYOR-

"Başkan Dursun Özbek'in özel isteği üzerine Galatasaray, çok önemli bir oyuncu için çalışmalar yapıyor. Başkan Dursun Özbek'ten Erden Timur'a; 'O transferi yapalım, biz imkansızı gerçekleştiririz' ve sezon başında ıskalanan transfer için yeniden start verildi."

-BU İSİM İLKAY GÜNDOĞAN-

"Dursun Özbek'in bir hayali var. 'O oyuncuyu getirmek istiyoruz' diyor. .'Bu oyuncuyu getirmek zor' dediklerinde 'Icardi için de aynı cümleler kullanılıyordu. Icardi'yi getirmek de zordu ama biz onu başardık' diyor. Bu isim İlkay Gündoğan. Sezon sonunda Manchester City ile sözleşmesi sona eriyor. Dursun Özbek, 'Eğer başarabilirsek İlkay Gündoğan'a Galatasaray forması giydirelim' diyor."

-GELİRSE EĞER ÇOK ÖZEL BİR OYUNU İZLERİZ-

"32 yaşında bir poyuncu. Piyasa değeri çok yüksek. Bu sezon 31 maçta forma giydi ve 4 gol, 2 asisti var. City'nin çok değerli oyuncularından biri. Bir gerçek var ki Dursun özbek, kafasına koyduğu transferleri gerçekleştirmek için çok ciddi adımlar atıyor. Yanında da aynı kafada olan Erden Timur var. İlkay Gündoğan gelirse eğer çok özel bir oyuncuyu izleme şansına sahip olabiliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2023, 00:57
YORUM EKLE