Dursun Özbek: "Söyleyin ona Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek geldi, burada ne işi var?"

Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda durdurmak için büyük operasyonlar yapılmaya devam ediliyor.

Dursun Özbek: "Söyleyin ona Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek geldi, burada ne işi var?"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından Riva'ya çıkarma yapmıştı.

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Gökhan Dinç, Dursun Özbek'in yaptığı çıkarma ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Dinç'in açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK, RANDEVU ALMADAN GİTTİ"

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, selamun aleyküm deyip Riva'ya gitti. TFF Başkanı Büyükekşi'den randevu almadan, Yusuf Günay dışında kimseye haber vermeden Riva'ya arabayla giriş yapıyor. Arabadan önce Dursun Özbek iniyor, sol tarafından da Yusuf Günay iniyor." 

"SÖYLEYİN ONA GALATASARAY KULÜBÜ BAŞKANI DURSUN ÖZBEK GELDİ"

"Dursun Özbek, içeri giriyor. Lobideki arkadaşlar, Özbek'i görünce şaşırıp  ayağa kalkıyorlar.'Söyleyin ona Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek geldi' diyor ve lobiye oturuyor. O sırada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı ile kahve içip Hatay ve Hatayspor'un sorunlarını konuşuyorken birden kendisine telefon geliyor ve 'Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek geldi' diyorlar ve irkiliyor. 'Nerede?' diyor, 'Lobide'diyorlar ve 'Al, al, al içeri' diyor ve içeri giriyorlar."

"ALİ KOÇ'UN BURADA NE İŞİ VAR?"

"Dursun Özbek, Mehmet Büyükekşi'ye aynen şunu soruyor, 'Ali Koç'un burada ne işi var? Koç ile sürekli niye buluşuyorsunuz? Bu kadar sık ne konuşuyorsunuz? Burası hacı baba tekkesi mi?' diyor. '2.5 saat ne konuştunuz?' diyor."

"BUNA İNANMA MI BEKLİYORSUNUZ?"

"Mehmet Büyükekşi ise 'Sayın Başkan Ali Koç'un MHK ile ilgili bazı sıkıntıları vardı, onları söylemeye gelmiş' diyor. Dursun Özbek, 'Benim buna inanmamı mı bekliyorsun?' cevabını veriyor. 'Bu kadar görüşme yapmayacaksınız, bir daha gizli saklı bu kadar görüşmeyeceksiniz' diyor." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 19:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Bir Tff başkanı gizli saklı görüşüp bu duruma düşmemesi lazım!! Dursun Özbek sonuna kadar haklı. Bu ne ya, Ali Koç tff yi kendi dedesinin şirketlerinden birimi sanıyor? Türk futboluna hizmet ettiğini zanneden bu para babasının şımarık çocuğu kendini Türk futbolunun sahibi sanıyor!! Kuyruğuna tenekeyi bağlayacağız az kaldı. Kankan Orman,Özdemir, Berk, Yardımcı ve Soydan Türk futbolunun içine edip defolup gittiler sıra sende Koç!!

Erekli
Erekli - 1 yıl Önce

Çok kurtlar vadisi izlediniz ellam

İsmail ozipek
İsmail ozipek - 1 yıl Önce

Sizde inandiniz oylemi

Tiran
Tiran - 1 yıl Önce

Harbi güzel hikaye yok baskın yapmışta tff başkanı korkmuşta öyle şöyle

Bulbul
Bulbul - 1 yıl Önce

Ali koc tff ye gitti diye, aniden 8 sene sonra sampiyon olur. Cunku daha once hic gitmemisti. Gs de sezon sonu elindeku kayitlari aciklar...

Tarafsız
Tarafsız - 1 yıl Önce

Hadi oradan

Ahmet büyükalp
Ahmet büyükalp - 1 yıl Önce

Amma abartmisiniz bu adam i sallama ziya !!!!!!

Ahmet pişkin
Ahmet pişkin - 1 yıl Önce

Ramiz dayı gibi maşAllah