Dursun Özbek: "Transfer çalışmalarımızın büyük kısmını tamamladık"

Galatasaray'ın Başkan adaylarından Dursun Özbek, “Transfer çalışmalarımızın büyük kısmını tamamladık. Adaylık süreci, bu manadaki çalışmalarımızı hiçbir şekilde etkilemiyor.” dedi.

Dursun Özbek: "Transfer çalışmalarımızın büyük kısmını tamamladık"

Galatasaray'ın yeni başkanı yarın yapılacak olan seçimle resmen belli olacak.

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, taraftarların çok merak ettiği transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"Taraftarlarımız, camiamız rahat olsun"

"Cumhuriyet'in 100. yılına isabet eden önümüzdeki sezonda şampiyonluk en büyük hedefimiz. Taraftarlarımız, camiamız rahat olsun. Columbus gibi çok önemli bir projemiz var. Altyapıyla ilgili birçok projemiz var. Bu projelerden orta vadede yani 3-4 sene gibi bir zaman zarfında 9.5 milyar gibi net bir para kaynağımız olacak. Kemerburgaz ve spor salonunu yaptıktan sonra arta kalan para. Şu anki hesaplarımız öyle" dedi.

-Transferlerin büyük kısmını tamamladık"

"Transferle ilgili çalışmalarımızın büyük kısmını tamamladık. Adaylık süreci bu manadaki çalışmalarımızı hiçbir şekilde etkilemiyor. Amacımız takımımıza fayda sağlayan futbolcularımızı kadroda tutmak. Eksik yerlerimiz var. Geçtiğimiz sezondaki performansa bağlı olarak tespitlerimiz var. Bu eksik yerlere gereken transferleri yapmak suretiyle Cumhuriyet'in 100. yılına isabet eden önümüzdeki sezonda şampiyonluk en büyük hedefimiz." yorumunda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2022, 23:17
YORUM EKLE