Dursun Özbek: "Zaten oynatmıyorsunuz, bize verin Okan Buruk parlatsın"

Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'a alternatif bir stoper arayan ve genelde yerli oyunculara bakan Galatasaray, Valencia'nın kapısını çaldı.

Dursun Özbek: "Zaten oynatmıyorsunuz, bize verin Okan Buruk parlatsın"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bir yandan şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor, bir yandan da transferde adımlarını atıyor. Sarı-kırmızılı kulübün yıldız isim için İspanya'ya çıkarma yaptığı öğrenildi.

Dursun Özbek'in Cenk Ergün aracılığıyla İtalyan teknik adam Gattuso'nun kapısını çaldığı ve "Zaten oynatmıyorsunuz, bize verin Okan Buruk parlatsın" dediği iddia edildi.

Giresunspor ile deplasmanda oynanacak lig maçında galibiyet serisini sürdürmek isteyen Galatasaray'da, Nelsson'un savunmadaki partneri belli oldu. Abdülkerim Bardakçı'nın sarı kart cezalısı olması sebebiyle genç oyunculardan birini bu bölgeye takviye edecek olan Okan Buruk'un tercihi Emin Bayram'dan yana oldu. Öğrencisiyle görüşen Okan hoca, ona olan güvenini ve beklentilerini net şekilde dile getirdi.

Galatasaray'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İspanya Ligi'nde oynanan Valencia- Almeria maçını tribünden takip etti.

VALENCİA'DA SADECE 7 MAÇTA OYNADI 

Ergün'ün bu maçta milli stoper Cenk Özkaçar'ı izlediği ortaya çıktı. Defansa bir yerli takviyesi yapmak isteyen G.Saray'ın 22 yaşındaki yıldız için ısrar edeceği öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar'ın yeni transfer hedefi Cenk'in maçta 90 dakika süre aldığı ve iyi oynadığı belirtildi.

Transfer hakkında rapor tutan Cenk Ergün'ün ise oyuncuya olumlu baktığı iddia edildi. Valencia'nın Lyon'dan kiraladığı genç yeteneğin Fransız kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

GATTUSO'YLA YOLLARI AYIRMADAN CENK ÖZKAÇAR TRANSFERİNİN BİTMESİ LAZIM 

Lyon, 2020 yılında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için Altay'a 1.5 milyon Euro ödemişti. A Milli Takım formasını 3 kez giyen Cenk Özkaçar, bu sezon La Liga'da 3 kez forma giydi.

Toplamda ise 6 maçta görev alan milli yıldızın 1 asisti bulunuyor. Güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro olan Cenk için sezon sonu beklenecek. Sezon sonunda Lyon'a dönecek yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Vatan

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2023, 15:17
YORUM EKLE