Elyasa Süme: "Bana çok telefon geliyor ve Galatasaray, başkanla transferini görüştü"

Galatasaray ile de adı anılan Kayserispor'da başarılı grafiğiyle dikkat çeken 28 yaşındaki sağ bek oyuncusu Onur Bulut için açıklama geldi.

Elyasa Süme: "Bana çok telefon geliyor ve Galatasaray, başkanla transferini görüştü"

Yukatel Kayserispor'da son iki sezondur gösterdiği performans ile dikkat çeken 28 yaşındaki sağ bek Onur Bulut, kulüplerin transfer radarına girmiş durumda.

Onur Bulut'un menajeri açıkladı

Son olarak Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Kayserisporlu Onur Bulut içini futbolcunun temsilcisi Elyasa Süme önemli bir açıklama yaptı. 

"Onur için bana çok telefon geliyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Süme, ''Onur Bulut'la ilgili sürekli telefonlar geliyor. Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusu Onur. Berna Gözbaşı başkan, Onur'un transferine izin verirse bizim süreç başlar. Bana çok telefon geliyor Onur için; ama ben hepsini Kayserispor'a yönlendiriyorum. Onur da tamamen futboluna konsantre oluyor, takım olarak da çok başarılı gidiyorlar. Augsburg ve Udinese kulüpleri beni, doğrudan, aramadı; fakat menajerler arıyor'' dedi. 

www.habersarikirmizi.com/images/haberler/2022/11/o...

Galatasaray Başkanı ile konuştu

Elyasa Süme, Trabzonspor'un Onur Bulut için Kayserispor'la pazarlık masasına oturup oturmadığı konusunda ise ''Geçen sezon devre arasında da böyle şeyler konuşuldu. Ama bize bu konuda bir şey gelmedi. Onur tam anlamıyla Kayserispor'a konsantre oldu. Yaz döneminde, Galatasaray, Berna başkan ile Onur Bulut'un transferini görüştü. Ama devamı gelmedi'' şeklinde konuştu. 

Onur Bulut'un performansı

Geçen sezon ligde takımına 1 gol ve 8 asistlik katkı sağlayan Onur Bulut, Süper Lig’de bu sezon çıktığı 13 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2022, 21:51
YORUM EKLE