Emirhan Arkutcu: "Galatasaraylı futbolcular bizi kandırdı, dediklerini yapmadılar"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında bu kez de gol polemiği yaşanıyor.

Emirhan Arkutcu: "Galatasaraylı futbolcular bizi kandırdı, dediklerini yapmadılar"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali geride kalırken bu kez de Mauro Icardi'nin attığı golle ilgili tartışmalar başladı.

Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun maç öncesi Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu ile konuştuğe belirtiliyor. 

KEREM AKTÜRKOĞLU: "TACA ATIN NE OLACAKSA OLSUN"

Sarı kırmızılı oyuncu, genç oyuncunun yanına giderek "Maç başladığında topu taca atacağız, eğer siz başlarsanız siz de taca atın ne olacaksa olsun” dediği iddia edildi. Emirhan’ın da takım arkadaşlarına bu sözlerini aktardığı belirtildi. 

EMİRHAN ARKUTCU: "BİZİ KANDIRDILAR"

Ancak golden sonra şaşıran Emirhan, “Kerem Ağabey bana topu taca atacaklarını söyledi, ancak bunu yapmadılar. Gol attıktan sonra da sevinç yaşadılar. Bizi kandırdılar" dedi. 

KUTLAMALARA KATILMADILAR

Öte yandan Kerem AAktürkoğlu ve Dries Mertens ise kutlamalara katılmadı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2024, 11:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ziyaretçi
Ziyaretçi - 3 hafta Önce

ŞİKEBAHÇELİ 'ler yeter ya bu kadar ağlamayın sizin yüzünüzden yağmur yağmıyor

Mert
Mert - 3 hafta Önce

Bir u19 dakiler konuşmamisti.onlarda konuşmaya başladılar.sanki protestoyu gs yapıyor.. herseyden bir algı çıkarmaya başladılar.. bak kardeşim siz gençsiniz.size lafım yok ama fener camiası öyle düşünmüş böyle düşünmüş çok ta tin..

Mehmet
Mehmet - 3 hafta Önce

Yani bu çocuklara gol atmak için kandırdı galatasaray. U-19 önce yalanı öğrenmiş.

Osmanlcik
Osmanlcik @Mehmet - 3 hafta Önce

Kılıf gine hazır o kardeşimiz de yalancı oldu cunki beyinlerde yıkanmış nefeseler boş

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 hafta Önce

Fenerbahçeliler bunu söylüyor ama Kerem den henüz bir açıklama yok. Çık konuş dedikleri doğru mu yalan mı anlat.
Kulübü ve oyuncuları töhmet altında bırakma Kerem Aktürk oğlu

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 hafta Önce

Oğlum tosun sen daya çok toysun.. Ağabeylerin gibi başkanın gibi alışacaksın GS'ın yaptığı yapacağı işlere.. Yoksan zorluk çekersin sonra.

Orhan Aydın
Orhan Aydın - 3 hafta Önce

O zaman neden pres yaptınız ellerinizi bağlayıp bekleseydiniz hatta kaleciniz neden hamle yaptı ki o halde Galatasaray size gol atmış olsaydı o zaman tepki alırdı ama siz birilerinin direktifi ile konuşun hem Galatasaray mi dedi size U19 ile gelin diye adamlar kaç km yoldan gelmiş çıkmasaysiniz sahaya

Sedat ışık
Sedat ışık - 3 hafta Önce

Kerem cok dürüst ve karakterli bir oyuncu asla yalan söyliyeceğini düşünmüyorum,fenerli topçunun da fener yönetimi tarafindan yönlendirildiğini düşünüyorum,yani her zaman olduğu gibi fenerbahçe yalanlarla kaptırdîğî kupanîn acîsını hafifletip,taraftarini yine kandirnaya çalişıyor...

ADEM
ADEM - 3 hafta Önce

BEBECİK ,SİZİ ASIL KANDIRAN VE TRAVMA YAŞATAN ALİ KOÇ OLDU...ONA SÖZ SÖYLEMEYE MAÇANIZ YETMİYOR ONA BUNA BAHANE BULARAK HEDEF SAPTIRIYORSUNUZ....BAŞTA ALİ KOÇ OLMAK ÜZERE CAMİANIZIN VE SİZİN AYARLARINIZI BOZAN İCARDİNİN 50. SANİYEDE ATTIĞI GOL OLDU....BAŞTA ALİ KOÇ OLMAK ÜZERE KALBİNİZ VE NİYETİNİZ KÖTÜ OLDUĞU İÇİN ALLAH SİZİ LAYIK OLDUĞUNUZ MUAMELERLE KARŞILAŞTIRIYOR....İNSAN KALBİNİN GÜNÜNÜ GÖRÜR..