Gürcan Bilgiç: "Fenerbahçe 11 milyon Euro'luk tazminat ödeyecekti, o yüzden bunu tercih etti"

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali beklenildiği gibi oynanamadı.

Gürcan Bilgiç: "Fenerbahçe 11 milyon Euro'luk tazminat ödeyecekti, o yüzden bunu tercih etti"

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finali'ne U19 Takımı ile çıktı.

Sarı kırmızılıların 1-0 öne geçmesinin ardından Fenerbahçe, sahadan çekildi.

Sarı lacivertli kulübün bu kararı tepki alırken U19 Takımı ile sahaya çıkma nedenleri merak ediliyordu.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

A Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin U19 Takımı ile Süper Kupa'ya çıkma nedenini açıkladı.

Bilgiç'in açıklamaları şu şekilde:

"11 MİLYON EURO'LUK TAZMİNAT OLACAKTI"

"Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmasaydı 11 milyon Euro'luk tazminat ile karşı karşıya kalacaktı. Reklam anlaşmaları, bilet paraları, stat harcamaları, yayın gelirlerinden olan kayıplar... Bunların hepsini tazmin emek zorunda kalacaktı. O yüzden U19 Takımı ile çıkmayı tercih ettiler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 01:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 hafta Önce

Gürcan efendi.. merak etme .. canını sıkma...o ağa-babalarınız hesap-kitaplarını yaptılar ve hakettiklerini de aldılar.. Onlara da sana da afiyet olsun..

İbrahim
İbrahim - 3 hafta Önce

Gürcan bilgiç gibiler yorumcu değil
Fenerbahçe nin tetikçileri 50. saniyedeki gol onlara kapak oldu

Soner koper
Soner koper - 3 hafta Önce

Gürcan bilgiç aspordan ayrıl

Mert
Mert - 3 hafta Önce

Niye onu bunu suçluyorsunuz o zaman..

Gurbetci
Gurbetci - 3 hafta Önce

Bu yorumcular oldugu sürece bizim fanatik tarafa malzeme olur ben spor severim ve sehrimin takimi kastamonuluyum hic fb bj gs beni ilgilendirmez fb sucluda gs tertemizmi birakin bu ayaklari adamlarin otobüsü kursunlandi sonuc 0 taraftari sopa bicakla oyuncularina saldirdi sonuc gene fb suclu yapmayin ya yapmayin adamlar fb bj karagümrük samsun gibi bir cok takim yönetim gitsin diye imza topluyor gs ts yok katilmiyor neden acaba birakin bu fanatikligi gercekci olun ölsenizde adeleti arayin böyle giderse hic bir avrupaya katilamiyacaz gs fb sucluyor cocuklar acikca konusmus baslamayi kim yaparsa taca atilsin diye cocuklarin ayagina gelmeden gol atildi ne centilmenlik büyüksün gs basla kelimeye gerek yok birde utanmadan sevic gösgergesi yapiyorlar hepsi ne sporcu nede insan olarak 5 kurus etmez basi egik giden bizim türk kani cocuklarimiz siz avrupaliyi alkislayin devem edin

Yasin geniş
Yasin geniş @Gurbetci - 3 hafta Önce

Boşa sallamışsın kardeş savunduğun takım taraftarları sıtadlarını yaktı polis arabalarını yaktı çok mu masumlar yani şimdiki durum kimin eseri madem futboldan anlıyorsun hakemlerden en çok canı yanan Fenerbahçe miki bukadar kaos yarattılar kaç maç peleş penaltılarla son dk 3 puanlar aldılar ben şunu diyirum hatta bu sezon 4 büyüklerin içinde en çok kollanan Fenerbahçe dir ama en çok bağıranlarda onlar.Gelelim Trabzon maçına bir taraftar sahaya girdi yanlıştır doğru ama etkisiz hale getirilen bir adama yerde yumruklamak tekmelemek ne demek bunu bilerek yaptılar ve ceza almadılar apaçık nasıl kollandıklarını gördük icardiye montaj bir görüntü yüzünden ceza veren şahıslar fenere adalet biçtiler bunlar başarısızlıklarını örtmek için yapılan şeyler Galatasaray şampiyon olduğunda Aziz yildirimda gündem değiştirmek için istifa ediyordu bu senaryoları çok gördük bunların işi gücü ağlamak

Yüksel Güneş
Yüksel Güneş - 3 hafta Önce

Ne tazminat ödemeye ne takımı ligden çekmeye cesaretleri var, birde dik durduk demiyorlar mı! Laf salatası yapıyorlar. Yazarları da kim başkan olursa onun kayığına biniyorlar.