Gürcan Bilgiç: "Galatasaray'a para için gelmişler, ceplerini doldurdular, hak veriyorum"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet saha içi ve saha dışında devam ediyor.

Gürcan Bilgiç: "Galatasaray'a para için gelmişler, ceplerini doldurdular, hak veriyorum"

A Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Süper Kupa Finali ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bilgiç'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A PARA İÇİN GELMİŞLER"

"Galatasaraylı futbolcuların 17-18 yaşındaki çocukların önünde abartarak sevinç gösterisinde bulunmasını doğru bulmuyorum ama yabancılara da hak veriyorum. Galatasaray'a para için gelmişler, birçoğunun sözleşmesinde kupa maddesi var, ceplerini doldurdular."

"KEREM AKTÜRKOĞLU SEVİNMEDİ"

"Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na dikkat edin, sevinmiyor. Aldığım bilgilere göre Fenerbahçeli Emirhan'a 'Topu taca atalım, maç bitsin' diyor. Kimse uygulamıyor ama bu önemli değil. Belki de takım arkadaşlarına söylemedi."

"FENERBAHÇE'NİN TEPKİSİ GALATASARAY'A DEĞİL"

"Fenerbahçe'nin bu tepkisi asla Galatasaray'a değil. Trabzonspor maçında yaşanan olaylar ve TFF'nin tutarsız tavırları... Bu kadar. Başka da bir şey yok. Yabancı hakem ve federasyon değişikliğinden sonra bu protestonun önemi anlaşılacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 22:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 hafta Önce

Gürcan bey ben senin kadar acemi ve bön avukat görmedim.. saçmalığı savunmak için o kadar çok çabalıyorsun ki, sen de savundukların kadar saçmalıyorsun.. Neyse galibiyetimize göz yaşı dökmeye devam edin.. Allahım göz yaşınızı bol eylesin..

Taylan Durdun
Taylan Durdun - 3 hafta Önce

Madem tepki GS değil, neden sadece GS üzerinden polemik çıkarıyorlar? Maça çıkan takım FB, U19 değil, saygısı olan rakip tam kadro çıkar. Gol de atarlar, sevinirler de. Orada taraftar var, GS onları düşünerek eylemlerini gerçekleştirdi, parası olanların keyfine göre değil.

Nevzat
Nevzat - 3 hafta Önce

Gürcan bilgiç e sormak istiyorum hem Galatasaray li oyuncuları elestiriyorsun hem Fenerbahçe nin tepkisi Galatasaray değil diyorsun nasıl bı Kafa yapın var o zaman tüm bu olanlar Trabzonspor maçında yaşananlardan dolayı değilmi o zaman niye bu hareketleri Lig maçında yapamıyor Fenerbahçe federasyonunun yönettiği lige çamur atıyorsunuz şaibeli diyursunuz ama orda şampiyon olmak istiyorsunuz bu ne saçmalık ya bı Anlatsana olduda Fenerbahçe şampiyon olursa şaibe temizlenmiş mi oluyor bunları konuşun Galatasaray takımı sahaya çıkmış ve gerekeni yapmıştır helal olsun o çocukları bu hâle getirenleri nefretle kınıyorum sen önce onları eleştir Gürcan bey o çocukların biri senin çocuğun olsaydı onun pisikolojisini nasıl anlatırdın

Urfalı
Urfalı - 3 hafta Önce

Sabah akşam alo koç gs hakaret ediyor iftira atiyor bunlara birde centilmenlik bekliyor hayret

ÖmerS.
ÖmerS. - 3 hafta Önce

Galatasaray, Fenerbahçe ‘nin büyüklüğüne uygun hareket etti. Keşke Fenerbahçe de kendisine Galatasaray’ın onlara gösterdiği saygıyı gösterebilse.

Cumhur Guneri
Cumhur Guneri - 3 hafta Önce

Saçmalamış FB ye gelen yabancılar hayır içinmi giyorlar onlarda şampiyonluk kupa veya FB ile GS veya GS ile FB arasindaki maclarda prim yokmu bu kadarda körü körüne inat olurmu ya Sn.Bilgiç he FB GS lafi gecsin şunu yapsaydi bunu yapsaydı acaba FB nin yaptığını GS yapsaydı ne derdi kesin GS nin ysptıgıni yapardi bir yorum yapiyorsun taraf olarak taraflı degil gercekçi olarak yapmi Sn Bilgiç gibi degil saygılar jayırlı bayramlar.

naim enönü
naim enönü - 3 hafta Önce

sn bilgiç fenerdeki yabancılar forma aşkı içinmi gelmişler çünkü mazide bi mesut özil fiyaskosu var bedavaya yakın geldi dediniz sizin gibi fanatik fenerli yazarlar sonra bakıldıki adam hayatının volesini götürmüş hemde oynamadan

Gören akıll
Gören akıll - 3 hafta Önce

Süper kupaya sevinilmezmi hemde tehditkar lardan